Kijanu Rivs je otkrio svoja dva najgora filma

Showbiz 20. nov 202321:11 7 komentara
Shutterstock/Fred Duval

Kanadski glumac Kijanu Rivs nedavno je medijima otkrio koji od svoja dva filma smatra najgorim.

Naime, iako je glumac najpoznatiji po svom radu u žanrovima kao što su akcioni trileri, povremeno je glumio i u horor filmovima.

Tako je, po oceni kritičara, u filmu „Konstantin“ imao jednu od svojih najboljih horor predstava, prevazilazeći granice žanra natprirodnog filma i dovodeći ulogu kultnog detektiva u novo svetlo. Reditelj horora Frensis Lorens označio je Rivsa kao jednu od najvažnijih filmskih zvezda tog vremena, prenosi klix.ba.

Međutim, iako se Rivsova uloga u ovom filmu smatrala pravim filmskim čudom, postoje neki horor filmovi za koje smatra da su najlošiji.

Rivs je jednom objasnio da je prevaren u ulozi u horor filmu iz 2000. godine „The Watcher“, u režiji Džoa Čabarnika. Radnja filma govori o bivšem agentu FBI-a kojeg vreba serijski ubica.

Rivs je jednom rekao:

„Nikada me nije interesovao scenario, ali moj prijatelj je falsifikovao moj potpis na ugovoru. Nisam to mogao da dokažem i nisam želeo da budem tužen, tako da nisam imao izbora osim da snimim film“, priznao je Rivs.

Kasnije je govorio o horor filmu iz 2015. godine „Knock Knock“, pošto su mediji primetili da više ne glumi u sličnim filmovima.

„Bila je to katastrofa. Mrzim taj film. Užasan je“, rekao je glumac.

Inače, Kijanu Rivs je najpoznatiji po franšizama „Džon Vik“ i „Matriks“, ali je igrao i uloge u romantičnim filmovima poput „Kuća na jezeru“, „Slatki novembar“, „Moj privatni Ajdaho“ i “ Kako uhvatiti neženju“.