Kim Kardašijan stiže u Beograd: Ima dugačku listu specijalnih zahteva

Showbiz 16. apr 202412:11 97 komentara
kim kardasijan
Etienne Laurent / AFP

Domaći mediji su objavili da Kim Kardašijan ovog juna stiže u Beograd i otkrili detalje njene posete.

Kako su rekli izvori upućeni u situaciju, Kim u Beograd dolazi sa svojom decom, a povod za to je otvaranje prve prodavnice njenog modnog brenda „Skims“ u prestonici Srbije.

Takođe, u njenu čast biće organizovana i proslava na jednom ekskluzivnom mestu, prenosi Nova.rs.

Izvor pomenutog medija otkrio je da će se Kim u Beogradu zadržati dva dana, te da ovde dolazi iz Nemačke, gde će sa svojim sinovima ispratiti utakmicu u okviru Evropskog prvenstva, i to onu koju reprezentacija Srbije igra protiv Engleske 16. juna.

Prema daljim navodima, ona u Srbiju stiže svojim privatnim avionom i biće smeštena u predsedničkom apartmanu jednog luksuznog beogradskog hotela. Pored ličnog obezbeđenja koje će doći sa njom, Kim će imati i dodatno obezbeđenje koje će je pratiti u stopu 24 časa.

Navodno, ona je imala posebne zahteve i želje, te je naglasila da obavezno želi da poseti Hram Svetog Save, kao i Kalemegdan. Od organizatora je tražila i da u apartmanu konstantno ima sveže cveće, ali i da u svakom trenutku na raspolaganju ima 10 različitih automobila kao „mamce“, kako bi izbegla paparace. Izvor pomenutog medija rekao je i da Kardašijanova iz Beograda ide u Pariz.

Nije prvi put u Srbiji

Kardašijan je prvi put posetila Srbiju 2017. godine, kada je s bivšim suprugom Kanjeom Vestom, prijateljima i ekipom kanala Travel 1 obišla prirodni rezevat Uvac kako bi snimila emisiju o lepotama prirode.

„Malo ko zna da je Kim bila u našoj zemlji. Mi smo imali priliku da je vidimo, ali ne dugo jer su se zadržali samo dva sata. Kim se ponašala lepo i kulturno. Videlo se da je oduševljena prirodom i time što je u Srbiji. Poslužila sam joj pitu ispod sača koju sam pripremila, kao i paprikaš, ali to nije želela. Tražila je gazirano piće i probala naše tradicionalno piće – rakiju. Lepa je žena, prijatna, opuštena i prirodna. Prošetala je našim meandrima i provozala se jezerom“, izjavila je svojevremeno Slavka Nikolić, koja ju je ugostila.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare