Ko osim Dugmića nastupa na Beer festu: Van Gogh, Električni orgazam, YU grupa…

Showbiz 12. avg 202112:08 > 12:10 31 komentara
Belgrade Beer Fest Program
Belgrade Beer Fest

Muzički festival Belgrade Beer fest 2021 počinje na Ušću 18. avgusta, a tokom pet dana trajanja, Beer fest će ugostiti preko 60 bendova na dve festivalske bine, saopštili su organizatori.

Program festivala na glavnoj bini će svakog dana počinjati u 19.30 časova, a ulaz na festival će pratiti i procedura prilagođena propisanim merama u cilju sprečavanja širenja korona virusa.

Prvo veče festivala, kako je ranije već saopšteno, rezervisano je za nastup Bijelog Dugmeta i to je prvi put da će njihov koncert u Beogradu moći da se sluša besplatno još od čuvenog koncerta kod Hajdučke česme 1977. godine. Pored njih prve večeri će nastupiti i Galija, Tap 011 i Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi, najavljuju organizatori.

Drugo veče, najposećenija manifestacija u jugoistočnoj Evropi, Belgrade Beer fest ugostiće legendarni niški sastav Kerber, beogradski Repetitor, takođe i Marčela, Moreuz, Balkaniku, Atheist Rap i tradicionalno Orthodox Celts.

Treće veče pod reflektore beogradskog festivala izaći će Tanja Jovićević & band, Goblini, Dejan Petrović i Big bend, Ritam nereda, E-play, Obojeni program i S.A.R.S.

Četvrto veče festivala kojeg je britanski list “The Independent” svrstao među 20 svetskih atraktivnih događaja nastupiće: Električni orgazam, Sunshine, Nikola Vranjković, Divlje Jagode, Del Arno Bend, Yu Grupa i Neverne Bebe.

Zatvaranje festivala 22. avgusta rezervisano je za nastup grupe Van Gogh, Kikija Lesendrića i Pilote, Kandu, Kodžu i Nebojšu, Đuru i mornare, Atomsko sklonište, Nikolu Čuturila i Artan Lili.

Za petak u ponoć 20. avgusta najavljen je i poseban događaj u vidu svojevrsnog muzičkog vatrometa koji je pre Srbije videla samo Francuska. Biće ovo poseban doživljaj za sve posetioce ovogodišnjeg festivala.

Komentari (31)

Vidi sve komentare