Legendarni Sting najavio koncerte u komšiluku – obećava spektakl

Showbiz 20. nov 202311:41 1 komentar
Helle Arensbak / Ritzau Scanpix / AFP

Stingu će se na bini pridružiti njegov naelektrisani rok bend kako bi publici pružio dinamičan koncert ispunjen Stingovim omiljenim hitovima koji obuhvataju njegovu slavnu karijeru – i kao člana grupe The Police i kao solo umetnika.

Dobitnik 17 Gremija i jedan od omiljenih umetnika današnjice, Sting, se vraća u Hrvatsku, a 27. maja 2024. održaće poseban koncert u okviru svoje svetske turneje u zagrebačkoj Areni. Ulaznice su u prodaji od petka, 24. novembra, a mogu se obezbediti u sistemu Eventima.

Stingu će se na bini pridružiti njegov naelektrisani rok bend kako bi publici pružio dinamičan koncert ispunjen Stingovim omiljenim hitovima koji obuhvataju njegovu slavnu karijeru – i kao člana benda The Police i kao solo umetnika. Koncert će uključivati, između bezbroj drugih kultnih pesama, njegove vanvremenske klasike kao što su „Fields of Gold“, „Roxanne“, „Every Breath you Take“, „Message in a Bottle“.

Posle njegovih poslednjih nastupa, ugledni britanski časopis Times nazvao ih je masterklasom, a Stinga veštim umetnikom. Britanski Telegraph je Stingove koncerte ocenio kao retku poslasticu, dok je The Guardian istakao muzičarevu uzvišenu pop alhemiju bez premca, prenosi Večernji.hr.

Članovi Stingovog fan kluba imaju priliku da obezbede svoje karte pre početka opšte prodaje preko njegovog zvaničnog sajta www..sting.com. Ulaznice za zagrebački koncert u prodaji su od ovog petka, 24. novembra.

Sting će, posle Zagreba, koncerte održati u Ljubljani – Arena Stozice, 29. maj.2024. i u Budimpešti – Budapest Arena, 31. maja.2024.

Sve ostale informacije o turneji i Klubu obožavatelja možete pronaći na zvaničnom sajtu www.sting.com., gde možete pogledati i ostale gradove u okviru turneje.