Lepa Brena za dva dana prodala dve zagrebačke Arene – godinu dana unapred

Showbiz 08. dec 202318:04 38 komentara
Lepa Brena
Vesna Lalić/Nova.rs

Pevačica Lepa Brena je u roku od samo dva dana raspordala dva koncerta u zagrebačkoj Areni, koji će biti održani u decembru naredne godine.

“To su sjajne vesti i baš sam sretna! Puno hvala svima koji su kupili karte, koji me vole i podržavaju i koji će doći da vide spektakl koji pripremamo, a koji i zaslužuju i očekuju. Biće to stvarno nešto posebno, jedva čekam da izađem pred svoju publiku koja sudeći po reakcija i interesu za kartama s nestrpljenjem iščekuje“, rekla je Lepa Brena za Extra FM.

Dodala je da ne preostaje ništa drugo nego da, kako je rekla, otvore i treću Arenu.

Lepoj Breni uspelo je ono što nikome do sada nije – u samo jednom danu rasprodala je zagrebačku Arenu tačno godinu dana unapred. Najjeftinija karta za Brenin koncert koštala je 30 evra, a cena je rasla zavisno od pozicije.

Za Prijovićkin koncert najjeftinija karta za parter koštala je 25 evra, a za VIP ložu čak 130 evra po osobi. Međutim, pošto su karte planule, ubrzo su se našle na oglasima gde se taj isti parter nudio za 100 evra.

Javnost u Hrvatskoj, ali i ostatku regiona, i dalje govori o srpskoj pevačici Aleksandri Prijović, supruzi Breninog pastorka, koja je rasprodala pet zagrebačkih Arena i 6. decembra završila niz od pet koncerata u hrvatskoj prestonici.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare