Margo Robi o divljoj sceni orgija u „Vavilonu“: Smemo li uopšte to da prikažemo?

Showbiz 21. dec 202213:39 komentara
Margo Robi Vavilon
Tanjug/AP/Chris Pizzello

Glumica Margo Robi se u razgovoru sa koleginicom Keri Maligan za "Varajeti", osvrnula na "lude i divlje" scene u filmu "Vavilon" (Babylon) Dejmijena Šazela.

Maligan je uvodnu scenu aktuelnog hit filma opisala kao „neverovatno razvratnu, ludu i divlju zabavu“, na kojoj „mnogo ljudi nosi veoma malo ili nimalo odeće“.

Robi se saglasila, ističući da su prvi kadrovi praktično „žurka-orgija“ koja se „nekako pretvara u orgiju“, prenosi NME.

Vavilon film Margo Robi
Tanjug/Scott Garfield/Paramount Pictures via AP

„Kad sam pročitala scenario, pomislila sam ovo je kao da su ‘Sladak život’ i ‘Vuk sa Vol strita’ dobili bebu, i bila sam oduševljena. Ali pitala sam se, da li smemo to da prikažemo“, rekla je zvezda „Vavilona“.

„Mnogo je scena za koje sam pomislila: a) Nemam pojma kako ćemo to da izvedemo, i b) da li ćemo se izvući sa ovim“, dodala je Robi.

Margo Robi nominovana je za rolu u „Vavilonu“ nominovana za Zlatni globus u kategoriji najbolja glumica u mjuziklu ili komediji, a film će se za prestižnu nagradu boriti u još četiri kategorije: najbolji mjuzikl ili komedija, najbolji glumac (Dijego Kalva), sporedna muška uloga (Bred Pit) i najbolja muzika (Džastin Harvic).