Mnogi su iznenađeni pravim imenom Vila Smita

Showbiz 08. dec 202311:25 > 19:24 5 komentara
vil smit
ISABEL INFANTES / AFP / Profimedia

Objava Džejde Pinket Smit u kojoj čestita rođendan Vilu Smitu izazvala je mnogo pažnje na društvenim mrežama.

Naime, Džejda Pinket Smit je u objavi spomenula njegovo pravo ime, a sudeći po reakcijama, mnogi nisu znali da se tako zove. Glumac je postao slavan u seriji „The Fresh Prince of Bel-Air“ 1990-ih i brzo je postao poznato ime u Holivudu. Dok ga svi prepoznaju kao Vila, mnogi ne znaju da to nije njegovo pravo ime te da nije skraćeno od imena Vilijam.

U emotivnoj poruci svom suprugu, Džejda je podelila njihovu fotografiju s decom Vilov, Džejdenom i Vilovim sinom iz braka sa Šer Zampino, Trejem. Svi su bili u beloj odeći dok su se smešili na porodičnoj fotografiji, a Džejda je započela svoju poruku Vilovim pravim imenom – Vilard, piše Index.

„Tako mi je drago što si rođen na današnji dan. Bez tebe ne bih doživela najveću radost svog života… ljubav naše porodice. Na ovom božanskom zadatku kojim smo izabrali da hodamo zajedno, zahvalna sam za izvore smeha duž tragova suza koje smo podelili“, navela je. Mnogi su potom na društvenim mrežama iskazali svoje čuđenje oko toga da se glumac ne zove Vilijam.

„Upravo sam danas saznao da je puno ime Vila Smita Vilard, a ne Vilijam“, „Smitovo prvo ime je Vilard?!“, „Nema šanse da se Vil Smit zove Vilard“, bili su samo neki od komentara na objavu.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare