HBO serija sa ćerkom Džonija Depa stigla u Srbiju: Brutalna i razočaravajuća

Showbiz 05. jun 202315:38 > 23:49 1 komentar
lili rouz dep i the weeknd
Lily-Rose Depp

"The Idol", dramska serija o seksi pop zvezdi od kreatora "Euforije" Sema Levinsona, danas je zvanično stigla u Srbiju na platformi "Max", nekadašnji "HBO Max".

Mlada manekenka Lili Rouz Dep, ćerka glumca Džonija Depa, i slavni pevač The Weeknd imaju glavne uroge u novoj HBO seriji „Idol“.

Naime, reper je jedan od kreatora ove serije, a ujedno će, uz Lili Rouz, igrati i jednu od glavnih uloga.

Pročitajte još:

Nedavno je objavljen i prvi trejler za ovo ostvarenje koje je najavljeno kao „najljigavija ljubavna priča u Holivudu“ čiji glavni akteri su pop zvezda u usponu koju glumi Depova ćerka i guru samopomoći, kao i potencijalni vođa kulta kog igra The Weeknd.

Pored repera i Depove, u ovom ostvarenju će se pojaviti i Troj Sivan, kao i Dženi Kim iz ženske grupe „Blackpink“, uz glumce Rejčel Senot, Harija Nefa, Elizabet Berkli i druge.

Izveštaj „Rolling Stone“ magazina iz marta tvrdi da je serija „divlje, odvratno, skrenula sa koloseka“ i da je bila „užasna“ iza scene usred brojnih prepravljanja i odlaganja.

Tekst je bio usredsređen na zamenu rediteljke Ejmi Sajmec (The Girlfriend Ekperience) za Levisona iz „Euforije“, za koju su neki tvrdili da je odnela priču u više seksualno „uznemirujućem“ i manje feminističkoj „fantaziji o silovanju, pornografiji o mučenju“, sa likom Džoselin.

HBO je izdao saopštenje kao odgovor na izveštaj kultnog magazina.

„Početni pristup seriji i produkciji ranih epizoda, nažalost, nije zadovoljio HBO standarde pa smo odlučili da napravimo promenu. Tokom celog procesa, kreativni tim je bio posvećen stvaranju bezbednog, saradničkog i uzajamnog poštovanja radnog okruženja, a prošle godine je tim napravio kreativne promene za koje je smatrao da su u najboljem interesu i produkcije i glumačke ekipe“, napisali su oni.

Serija je premijerno prikazana u Kanu, a sada je dostupna i prva epizoda na striming platformi.

Seriju prati i muzički album koji će biti objavljen 30. juna ove godine, a jedna od pesama zove se „Popular“ na kojoj su radili The Weeknd i kraljica pop muzike – Madona, prenosi Nova.rs.