„Najveći gubitnik“ stiže u Srbiju da promeni vaše živote

Showbiz 19. avg 202216:42 4 komentara
Promo

Niko ne voli da gubi - ni u igri, ni na poslu, ni u ljubavi i životu uopšte. Ali, ipak postoji jedna situacija u kojoj se i te kako isplati biti najveći gubitnik. Veliki svetski televizijski format "Biggest loser" ove jeseni stiže prvi put u Srbiju i emitovaće se na Nova S kanalu.

„Najveći gubitnik“ je show u kojem učestvuje 16 ekstremno gojaznih osoba, koje tokom takmičenja odbacuju loše navike, prihvataju zdrave i doživljavaju neverovatnu transformaciju koja će njihove živote promeniti iz korena. I ne samo to, na kraju puta ih očekuje i vredna novčana nagrada.

Ova emisija je već globalni fenomen, prikazuje se u više od 200 zemalja sveta i do sada ju je gledalo više od 100 miliona ljudi.

Problem prekomerne telesne težine pogađa sve veći broj ljudi širom sveta. Po prvi put u istoriji u svetu sada ima više gojaznih nego neuhranjenih ljudi. U Srbiji se sa viškom kilograma bori skoro 55 odsto stanovništva a svaki peti građanin je gojazan.

Ako mislite da je vreme za radikalne promene u vašem životu i želite da poboljšate svoje zdravlje, da naučite kako pravilno da se hranite i vežbate i izgubite prekomerne kilograme, prijavite se za učešće u novom show programu na ovom linku.

Na putu do titule osam muškaraca i osam žena se uz stručan nadzor tima trenera, lekara, nutricionista i psihologa takmiče ko će da izgubi najviše kilograma, dok u isto vreme prolaze kroz niz izazova, zadataka i prepreka. Format „Biggest Loser“ kreirao je Endemol Shine North America, a distribuira ga Banijai.

Ne propustite ovaj napeti šou koji je za vas spremila NOVA S, a osim toga, od jeseni ćete na našem kanalu moći da gledate još nekoliko velikih svetskih TV formata: kviz „Želite li da postanete Milioner“, koji se na male ekrane vraća nakon decenije pauze, kao i emisiju „Savršena večera“ koja je bazirana na britanskoj licenci „Come Dine With Me“.

Takođe, očekuje nas i druga sezona jednog od najuspešnijih zabavno – takmičarskih show programa Survivor.

Komentari (4)

Vidi sve komentare