Ne propustite novu sezonu Survivora od 4. marta na TV Nova

Showbiz 26. feb 202411:38 1 komentar
Nova

Zabavno-takmičarski šou Survivor vraća se na TV Nova s novom sezonom koja počinje u ponedeljak, 4. marta u 21:30h. Survivor, koji će i ove godine voditi Bojan Perić i Mario Mlinarić, gledaocima donosi dosad neviđene izazove, preokrete, napetu borbu za preživljavanje i dramatične trenutke zbog kojih ovaj šou krasi epitet jednog od najuzbudljivijih na televiziji.

Takmičari su spremni za početak njihove životne avanture, a njihova očekivanja su velika. „U Survivor ulazim da pobedim“, poručuje jedan od takmičara, dok jedna od takmičarki otkriva šta je spremna da pruži drugim članovima plemena i gledaocima: „Spremna sam da dam svoju iskrenost, energiju, vrcavost i zabavu. Survivor mi je životna želja, želim sebe da vidim izloženu svim teškim uslovima i da ojačam.“

Survivor je šou koji testira hrabrost, snagu i izdržljivost takmičara, a nova sezona neće biti izuzetak. Gledaoci će svedočiti još zanimljivijim izazovima i emotivnim trenucima, dok takmičari pokušavaju da ostvare svoj cilj i dođu do samog kraja.

Ne propustite premijeru nove sezone Survivora 4. marta na TV Nova i budite deo ove jedinstvene avanture!

Televizija Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i putem satelitske televizije Total TV bilo gde u Srbiji.


Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare