Nikolas Kejdž u ulozi jednog od najpoznatijih Marvelovih superheroja

Showbiz 15. maj 202411:22 0 komentara
nikolas kejdž
SUZANNE CORDEIRO / AFP

Nikolas Kejdž je najnovija holivudska zvezda koja igra superheroja Spajdermena u dugometražnoj adaptaciji popularnih Marvelovih stripova, prenosi People.

Kejdž će igrati stariju verziju legendarnog superheroja u igranoj seriji Noir, koju produciraju MGM+ i Amazon-ov servis za striming Prime Video. Serija je zasnovana na stripu Spider-Man Noir, prenosi Index.

Radnja serije smeštena je u 1930. godinu i prati ostarelog privatnog detektiva kome je bogatstvo okrenulo leđa. Detektiva proganja njegova prošlost i period kada je bio jedini superheroj u Njujorku.

Noir će režirati dobitnik Emija Hari Bredbir, najpoznatiji po serijama Fleabag i Killing Eve. Izvršni producenti serije su Oren Uziel i Stiv Lajtfut.

„Neizmerno talentovani Nikolas Kejdž je idealan izbor za našeg novog superheroja, a iskusni produkcijski tim Fil Lord, Kristofer Miler, Ejmi Paskal i neverovatan tim u Soniju posvećen je proširenju ove franšize na najverniji mogući način“, rekao je Vernon Sanders iz Amazon MGM-a.

Godine 2018, Kejdž je pozajmio glas animiranoj verziji Spider-Man Noir u popularnom filmu Spider-Man: Into the Spider-Verse. Pored Noara, slavni oskarovac trenutno radi na psihološkom trileru Surfer, horor filmu Longlegs i adaptaciji romana The Gunslinger, po scenariju Stivena Kinga.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!