Otac Tejlor Svift pod istragom

Showbiz 27. feb 202409:48 1 komentar
Reuters/ Mark Blinch/File Photo

Otac Tejlor Svift je pod istragom u Australiji zbog navodnog napada na paparaca u Sidneju posle njenog poslednjeg koncerta u ovom gradu.

Incident se dogodio u jutarnjim satima kada je Skot Svift (71) navodno skočio i udario 51-godišnjeg fotografa na trajektnom pristaništu dok su se Tejlor i njen otac iskrcavali sa luksuzne jahte.

Kako navodi Sydney Morning Herald, nijedan od dvojice muškaraca nije povređen.

Ben Mekdonald, izvršni direktor Matrix media group, potvrdio je australijskim novinama da je on tužilac i fotograf koji je čekao Tejlor Svift i njenog oca kada su stigli u Neutral Bay pristanište nakon kasnonoćnog krstarenja oko sidnejske luke.

Tejlor je ulazila u automobil u trenutku incidenta, prenosi ABC.

„Radio sam svoj posao, jurio Tejlor. Ona je upravo sišla sa jahte u Neutral Bay i šetala je dokom sa nekoliko čuvara oko sebe. Obezbeđenje je htelo da nas odgurne svojim kišobranima, a onda je njen otac odlučio da se umeša. i udario me“, rekao je McDonald za Herald.

On dodaje da je bio šokiran.

„Nije trebalo tako jer je obezbeđenje imalo sve pod kontrolom“, rekao je McDonald i dodao da će „sada slučaj biti prepušten policiji“.

Policija Novog Južnog Velsa potvrdila je da je istraga u toku.

„Dve osobe su bile agresivne prema Tejlor, gurale su njeno obezbeđenje i pretile da će jednog člana obezbeđenja baciti u vodu“, rekao je predstavnik pop zvezde za TMZ.

Koncert na stadionu Akor u Sidneju je poslednja etapa njene turneje Eras.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare