Otkriven uzrok smrti Angusa Klauda, glumca iz „Euforije“

Showbiz 21. sep 202320:36 2 komentara
HBO/Planet/Profimedia

Mladi glumac iz popularne serije "Euforija" Angus Klaud premiuo je nedavno u 26. godini života.

On je preminuo 31. jula ove godine u svom domu u Kaliforniji, saopštila je tada njegova porodica.

„Prošle nedelje sahranio je svog oca i intenzivno se borio sa ovim gubitkom. Jedina uteha koju imamo je to što znamo da je Angus sada ponovno zajedno sa svojim ocem, koji mu je bio najbolji prijatelj. Angus je otvoreno govorio o svojoj borbi sa mentalnim zdravljem i nadamo se da njegov odlazak može da bude podsetnik drugima da nisu sami i da se s tim ne bi trebalo da se sami bori“, pisalo je u saopštenju porodice.

Sada, skoro dva meseca kasnije, saopšten je i uzrok smrti mladog glumca, piše portal nova.rs.

Kako prenosi „People“, Angus je preminuo od akutne intoksikacije, nakon „slučajnog“ predoziranja. Ovo je za pomenuti medij potvrdio mrtvozornik okruga Alameda.

Prema daljim navodima, glumac je u krvi imao kokain, metamfetamin i benzodiazepine (lekove za depresiju koji se često koriste za lečenje anksioznih poremećaja, nesanica i sličnog).

Podsećamo, Angus je glumio u seriji „The Euphoria“, u filmovima “The Lin“, „North Hollywood“, a pojavljivao se i u muzičkim spotovima raznih izvođača. Dva projekta u kojima je učestvovao čekaju premijeru.

Agnus Klaud je 2013. doživeo tešku nezgodu kada je upao u ogromnu rupu i bio zarobljen 12 sati. Tada je bio u životnoj opasnosti, zadobio je teške povrede lobanje, ali je uspeo da se spase.

Ako vam je potrebna pomoć:

Nacionalna SOS linija za prevenciju samoubistva – 011/7777-000 (24 sata)

Nesalomivi – 0800 001 002 (24 sata)

Centar Srce – 0800 300 303 (od 14 do 23 sata)