Ovako je govorio Massimo Savić: Ljubav će biti gorivo budućnosti

Showbiz 23. dec 202219:13 21 komentara
TANJUG/ZORAN ZESTIC

Ljubav je ta kojoj se uvek vraćam u pesmama, jer će ona definitivno biti vrlo cenjeno gorivo budućnosti, govorio je za N1 pevač Massimo Savić. Popularni pevač preminuo je danas nakon kratke borbe sa rakom pluća, javili su mediji.

Massimo je, kako je govorio, voleo da peva u Beogradu, i imao je tradicionalne koncerte u glavnom gradu, ali i u drugim gradovima u Srbiji.

POVEZANE VESTI

Govoreći o tim koncertima pre nekoliko godina za N1 je rekao da mu je lepo da dolazi „na teritoriju koju je živeo i u osamdesetim godinama“.

„Meni je lepo i dalje živeti teritoriju koju sam živeo i u osamdesetim godinama… Kad ne bi bilo tih poslova, kad ne bi bilo BiH, Srbije, Slovenije… Ja sam strašno zahvalan Srbiji što mogu, kao strani državljanin, ovde doći i baviti se nekim dobrim poslom. Svi su ti koncerti bili toliko lepi, dobri… Nekada sam se bojao da pevam koncerte dan za danom, zbog grla, ali sada mislim – što više ih ima, bolje funkcionišem“, govorio je Savić.

Sava centar i Lisinski su hramovi muzike, ali malo su se oskrnavili, rekao je ranije.

„Nekad nije mogao svako da nastupa u Sava centru, danas baš svako nastupa u Sava centru… Međutim, ja na to ne mislim, ja kada dođem u Sava centar vidim jednu predivnu dvoranu, akustički doteranu do maksimuma, tako da moj ton-majstor može izvući maksimum zvuka, a i retke su dvorane od 3.900 ljudi“, opisao je jednom uslove.

Savić je govorio da voli koncerte zaredom, jer mu izgledaju kao proba, a da mu najteže pada slikanje i snimanje spotova, iako voli da vidi krajnji rezultat.

Komentari (21)

Vidi sve komentare