Pađen i Aerodrom na Rock Star Festu: Nije bilo uslova za koncert u Beogradu

Showbiz 19. dec 202211:43 3 komentara
Lupino

Jurica Pađen i bend Aerodrom sviraće, posle nekoliko godina, ponovo u Beogradu. Zagrebačka grupa će, sa još osam bendova, nastupiti na Rock Star Festu u subotu 24. decembra u Hali 4 Beogradskog sajma.

Pročitajte još:

Lider grupe, Jurica Pađen, kaže da ranije nije bilo uslova za koncert u Beogradu.

„Mi bismo voleli da smo više svirali u Beogradu, ali zbog raznih okolnosti to se nije ostvarilo. Procena našeg manadžera bila je da je ovaj koncert nešto što odgovara bendu, a mi smo to sa zadovoljstvom prihvatili”, rekao je Pađen i dodao da će publika na Sajmu moći da čuje sve najveće hitove Aerodroma, od “Fratela” i “Obične ljubavne pjesme” do “24 sata dnevno”, „Tvoje lice“ i “Šta si u kavu stavila“.

Nedavno se Jurica našao u središtu medijske buke, kada mu je nekadašnji lider Azre Džoni Štulić zamerio što je njegove memorabilije ustupio novosnovanom Muzeju novog vala u Zagrebu.

Pađen, međutim, nije ljut na kolegu s kojim je godinama delio binu kao član Azre, jedne od kultnih grupa s naših prostora.

„Nema tog rešenja od kojeg moj bivši saradnik neće napraviti problem… Možda ga to zabavlja, a možda je i zaboravio da sam ga nazvao da pitam za dozvolu da njegove memorabilije prosledim Aleksandru Črčeku, osnivaču Muzeja novog vala. Bilo kako bilo, objavljen je listing poziva sa mog broja, evidentiran prilikom poziva u Holandiju preko mog telefonskog operatera. Tako da… sve je jasno”, rekao je Pađen.