(VIDEO) Pogledajte urnebesnu srpsku parodiju serije „The Last Of Us“

Showbiz 27. mar 202314:30 komentara
last of us srpski
YouTube/Miloš Milaković/Screenshot

„The Last of Us“ je najveći televizijski hit u svetu ove godine, i normalno je da dobijemo niz parodija na ovu priču, a sad je ova serija dobila i svoju srpsku YouTube verziju, piše City Magazine.

Miloš Milaković je duhoviti jutjuber kog smo zapamtili kao talentovanog i glasnog tipa iz ekipe „Dnevnjaka“. On već neko vreme na svom kanalu snima skečeve kako retko ko kod nas to radi, i koje više liče na ono šta na zapadu očekujemo od popularnih „Saturday Night Live“ i „Adult Swim“ programa, navodi City Magazine.

POVEZANE VESTI:

Ako je nešto zajedničko za sve njegove dosadašnje klipove onda je to sprdanje na račun svih lokalnih pojava, običaja i čestih gluposti koje svi vidimo i znamo. Tako je rešio da globalni fenomen kao što je ova HBO serija „The Last Of Us“ prevede na domaću varijantu.

U klipu vidimo Džoela i Eli, ali kako idu ka Domu zdravlja u Futogu, naleću na zaražene i nadražene, dok izbegavaju između ostalog i šampinjone kao i sve gljive, i glupe, pardon apstraktne viceve koji možda mogu više da dođu glave od zombija. Naravno, uz komentar i na to kakve bi savete Eli dobijala na račun svoje seksualnosti u Srbiji.

Pored Milakovića, u klipu se pojavljuju i Milica Lukić, Nikola Škorić i Marko Dorić.