Kraj karijere Selin Dion? Izvor kaže da više nikad neće održavati koncerte

Showbiz 30. maj 202308:25 9 komentara
selin dion
Lucas BARIOULET / AFP

Selin Dion verovatno više nikad neće ići na turneje, rekao je za CNN izvor blizak pevačici.

„U velikim je bolovima, svaki dan ide na terapije“, rekao je izvor za CNN.

Podsećamo, kanadska pevačica Selin Dion je objavila da otkazuje evropski deo turneje „Courage“, koji je trebalo da održi tokom 2023. i 2024. godine. U sklopu turneje trebalo je da nastupi i u zagrebačkoj Areni u martu 2024. godine.

Pročitajte još:

„Žao mi je što ću vas sve još jednom razočarati. Zaista se trudim da vratim snagu, ali turneje su iscrpljujuće i kad je izvođač potpuno spreman. Nije pošteno prema vama i dalje odlagati koncerte, stoga je najbolje sada sve da otkažem dok ne budem opet potpuno spremna da stanem na pozornicu iako mi to slama srce. Želim da svi znate da ne odustajem i jedva čekam da se opet vidimo“, poručila je Selin.

Održala je koncerte u Americi

U sklopu svetske turneje „Courage“ Selin je održala 52 koncerta u Severnoj Americi pre izbijanja pandemije i pauziranja turneje u martu 2020. Početkom 2021., dok je zabavna industrija još uvek bila pod snažnim kovid restrikcijama, Selin je snimila Love Again, svoj prvi film u kojem uz nju glume Prijanka Čopra Džonas i Sem Heugan.

Selin je objavila da joj je dijagnostifikovan sindrom ukočene osobe, koji uzrokuje teške i uporne grčeve mišića zbog kojih ne može da nastupa. Njen medicinski tim i dalje procenjuje i leči njeno stanje, prenosi Index.hr.