Šenon Doerti otkrila da joj se rak proširio: „Moj strah je očigledan“

šenon doerti
Earl Gibson III / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Glumica Šenon Doerti koji smo zavoleli u hit seriji Beverli Hils 90210 otkrila je na svom profilu na Instagramu da se njena borba s rakom nastavlja.

Rak dojke s kojim se godinama bori proširio se na mozak, a to je otkrila na skeneru koji je radila u januaru ove godine.

Emotivan video u kojem se vidi kako glumica prolazi kroz zračenje Šenon je objavila tek sada na društvenim mrežama i priznala je koliko joj je ova borba teška.

Pročitajte još:

„Moj strah je očigledan, vrlo sam kaustrofobična, toliko toga se izdešavalo u mom životu. Ali taj strah… previranja… tajming svega ovoga… Ovako može da izgleda rak“, napisala je ona u svom postu.

Šenon koja je tumačila lik Brende u seriji Bverli Hils 90210 prvi put je dobila dijagnozu raka dojke 2015. godine nakon čega je išla na mastektomiju i na hemioterapije i terapije zračenjem.

Iako je tokom 2017. godine dobila vest da je rak u remisiji, tokom 2020. saznala je da je rak u čestvrtoj fazi.

Tokom aprila ove godine u medijima se pojavila vest da se Šenon razvodi od supruga Kurta Isvarienka nakon 11 godina braka. Vest o razvodu potvrdila je i njena predstavnica za medije.

Šenon nastavlja borbu sa opakom bolešću, a novosti često dokumentuje na društvenim mrežama kako bi podigla svest ljudi da idu na redovne preglede kod lekara.