Šer optužena da je unajmila ljude da joj kidnapuju sina

Showbiz 28. sep 202314:59 3 komentara
JULIEN DE ROSA / AFP

Pevačica Šer je optužena da je unajmila čoveka da kidnapuje njenog sina iz hotela u kojem je odseo sa ženom prošle godine.

Kako prenosi BBC, u sudskim dokumentima koje je podnela žena Ilajdže Blu Almana Meriendžela King, navodi se da su ga četvorica muškaraca „uklonili“ iz hotelske sobe u Njujorku, na njihovu godišnjicu u novembru 2022. godine.

Kako se navodi, par je bio u tom hotelu u pokušaju da spasu brak, posle podnetog zahteva za razvod 2021.

Prema sudskim dokumentima, gospođa King je kazala da su ona i Alman proveli 12 dana u hotelu „radeći na svom braku“.

Međutim, „pošto smo proveli 12 dana zajedno u Njujorku, 30. novembra 2022, na noć godišnjice braka, četiri osobe su došle u našu hotelsku sobu i uklonila (Almana) iz nje“, navela je King.

„Jedan od četvorice koji su ga oteli, rekao mi je da ih je unajmila majka gospodina Almana“, kazala je King.

Takođe u sudskim dokumentima, King je rekla da je njen muž primao terapiju od avgusta 2022. u jednoj medicinskoj ustanovi, ali je tvrdila da joj nije rečeno gde se nalazi i da nije imala načina da ga kontaktira.

„Trenutno ne znam ništa o stanju svog muža niti gde se nalazi“, kazala je ona prošlog decembra, dodajući da je „bila veoma zabrinuta zbog njega“.

Alman (47) je sin pop ikone Šer i njenog bivšeg muža, preminulog rok muzičara Grega Almana.

On se oženio Kingovom 2013, a oboje su muzičari.

Alman je ranije govorio o svojoj zavisnosti od droge i borbi sa njom, opisavši u jednom intervjuu iz 2014. godine da je drogu konzumirao od svoje 11 godine.