Trifunović: Zbog politike sam doživeo takve ubode u leđa, da sam pao u depresiju

Showbiz 21. okt 202114:13 56 komentara
N1

U svom političkom životu, u kojem sam se vrlo intenzivno sfuljao sa scene u ponor, naravno iz najbolje namere, doživeo sam takve ubode u leđa da sam prošle godine popio žešću depresiju, izjavio je nekadašnji predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović, tvrdeći kako mu je politika pomogla da preispita samog sebe.

Trifunović je u intervjuu nedeljniku NIN naveo da, kada je izašao iz te depresije, shvatio da ipak „najviše voli sebe“ i odlučio da ga više ništa ne pogađa.

„Pogađa me jedino kad je moj pas Mile gladan i kad ga ostavim neišetanog“, rekao je Trifunović.

Naglasio je da očekivao sve napade, „slanje pandura u Fondaciju (Podrži život), udaranje u glavu“, ali da nije očekivao „stvari“ koje su mu uputile bliske osobe.

Ukazao je da je su baš neki ljudi koje je smatrao bliskima pokazali „nerazumevanje, neodobravanje i prezir“, jer je ušao u politiku.

Odgovarajući na pitanje da li mu je kratko vreme koje se bavio politikom donelo neko važno saznanje, Trifunović je odgovorio potvrdno.

Najbitnije saznanje, istakao je, bilo je da „ponovo voli sebe i da najviše na svetu voli sebe“.

Ocenio je da sada „u neviđenoj ljubavi sa samim sobom“ i zahvalio politici što mu je „omogućila da ovako voli sebe“.

Govoreći o svojoj prvoj knjizi „Stovarište“, koja će 21. novembra biti promovisana u Puli, Trtifunović je naveo da se radio o „stovarištu raznih situacija, momemanta i osećanja“ u njegovom životu, „presečenom pričama koje su se uglavnom desile“.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare