Sindi Kraford potkačila Opru Vinfri zbog događaja pre 37 godina

Showbiz 21. sep 202309:08 12 komentara
sindi kraford
VALERIE MACON / AFP

Sindi Kraford je prozvala Opru Vinfri zbog njihovog intervjua iz 1986. godine, u kojem je TV voditeljka zamolila tada 20-godišnju manekenku da pokaže svoje telo pred kamerama.

Kraford, koja sada ima 57 godina, razmišljala je o ovom intervjuu u novom dokumentarcu na Apple TV+ pod naslovom „The Super Models“, koji u fokus stavlja karijere manekenki Naomi Kembel, Linde Evanđeliste, Kristi Tarlington i Sindi Kraford, koje su se proslavili kasnih osamdesetih.

U snimku prikazanom u dokumentarcu, Vinfri se čuje kako predstavlja tadašnju manekenku u „The Oprah Winfrey Show“ pre nego što je pita: „Da li je uvek imala ovo telo? Ovo je neverovatno. Ustani samo trenutak, sad ovo ja zovem telom“.

Upravo taj trenutak i razgovor koji je pred kamerama vodila sa slavnom Oprom, kod Sindi je ostavio gorak ukus u ustima.

Naime, u jednom trenutku Opra je od nje tražila da ustane i pokaže svoje telo na nacionalnoj televiziji. Dvadesetogodišnja Sindi ustala je i nervozno se nasmijala, pokazujući gledaocima u studiju, ali i onima pred malim ekranima, svoju vitku figuru, prenosi Klix.ba.

opra vinfri
Roy Rochlin / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Prisećajući se za dokumentarac tog trenutka, Sindi je rekla: „Osećala sam se kao izložbeni primerak ili kao dete, koje vidite, ali ne čujete. Kada danas gledam na to, izgleda kao da je Opra zapravo mislila da kaže: ‘Ustani i pokaži mi svoje telo. Pokaži nam da si zaslužila da budeš ovde. Tada to nisam shvatala, ali danas znam da tako nešto nije bilo od Opre, naročito ne od Opre“.

Najžalosnije je što u celom intervjuu Opra sve što želi da sazna o Sindi zapravo pita agenta iz modne agencije Elite, Johna Casblancasa, kao da mlada manekenka ne može da govori za sebe.