Specijalni polasci vozom između Beograda i Novog Sada tokom trajanja Egzita

Showbiz 30. jun 202211:45 > 12:28 0 komentara
voz
Promo/Exit

Festival Egzit saopštio je da će tokom trajanja manifestacije, od 7. do 11. jula, biti uvedeni posebni noćni polasci vozom između Beograda i Novog Sada.

Prema navodima organizatora festivala, pored više od 30 redovnih dnevnih polazaka biće uvedeni i specijalni polasci iz stanice Beograd Centar u 23 časa, u ponoć i u jedan čas iza ponoći dok će vozovi iz Novog Sada saobraćati na svakih sat vremena od 1.30 do 4.30 časova.

„Svi vozovi stajaće na železničkoj stanici Petrovaradin, u neposrednoj blizini Tvrđave, kao i na stanicama Novi Beograd, Zemun, Batajnica, Nova Pazova, Stara Pazova, Inđija, Beška, Sremski Karlovci i Novi Sad, čime će dolazak i odlazak na festival vozom biti omogućen i za sve posetioce sa ovih lokacija“, stoji u saopštenju.

Karte za dodatne linije dostupne su za kupovinu putem mobilne aplikacije ili sajta Srbija Voza uz popust od pet odsto, kao i na blagajnama i na kartomatima.

EXIT festival će biti održan od 7. do 10. jula, kada na Petrovaradinsku tvrđavu stižu Calvin Harris, Nick Cave & The Bad Seeds, Iggy Azalea, James Arthur, Masked Wolf, ZHU, Sepultura, Maceo Plex, Honey Dijon, Boris Brejcha, Stephan Bodzin live, ARTBAT, Denis Sulta, DJ Tennis, Anfisa Letyago, Marky Ramone, Napalm Death, The Exploited, Blind Channel, Adam Beyer B2B Enrico Sangiuliano, Dax J, Sama’ Abdulhadi, kao i regionalna postava koju predvode Konstrakta, Senidah, Prti Bee Gee, Marčelo, Brkovi, Artan Lili, Paraf, Killo Killo, Mimi Mercedez, Kiril Djaikovski, Bojana Vunturišević, Deca loših muzičara…

Ulaznice se mogu kupiti na festivalskom sajtu, kao i na prodajnim mestima i onlajn na stranicama Gigs Tixa.