Šta bi bilo da su ovi glumci zaigrali u „Mi nismo anđeli“

Showbiz 23. dec 202221:45 9 komentara
Screenshot

"Mi nismo anđeli" je omiljena zabava svih generacija, a replike iz ovog filma znamo napamet. Da li možete neke druge glumce da zamislite u ovim kultnim ulogama? Da li ste znali, na primer, da je glavnu žensku ulogu u ovom filmu, umesto Milene Pavlović, zamalo odigrala Ivana Mihić?

Prilikom izlaska DVD izdanja filma „Mi nismo anđeli“, pravljen je i film o filmu, pa smo tako imali i priliku da vidimo probna snimanja i kako se neke druge glumice snalaze u ulozi Marine, devojke koja je zaljubljena u lik koji je tumačio Nikola Kojo i koja će sve učiniti da na kraju završi sa njim, piše Danas.

Milena Pavlović je dobila ulogu, kao studentkinja treće godine fakulteta, a mnoge glumice su bile na audiciji. Među njima je bilo desetak glumica u najužem izboru, pa je tu bila i tada glumica na početku svoje karijere, ni manje ni više nego Ivana Mihić.

U jednoj od scena vidimo Ivanu Mihić koja kuje plan sa Brankom Katić kako da sustigne Nikolu i kaže mu da je trudna.

Na audicijama i kastinzima, ulogu Nikole su čitali i Rade Marković mlađi, kao i Uliks Fehmiju, ali nekako ne ide da bilo koga drugog sem Nikole Koje zamislimo u toj ulozi. U nekoj od ranih varijanti podela, ulogu Anđela je mogao odigrati Dragan Bjelogrlić, a ulogu Đavola Slobodan Ćustić, ali na kraju smo ipak dobili najbolju verziju sa Urošem Đurićem i Žikom Todorovićem.