Poznati finalisti Survivora

Showbiz 28. maj 202300:07 9 komentara
Survivor

Denis i Antonija iz Plavog tima i Anja i Nataša iz Crvenog tima finalisti su ovogodišnjeg Survivora.

Anja iz Crvenog i Denis iz Plavog tima pobedili su svoje saigrače u polufinalnoj borbi i time se plasirali u finale ovogodišnjeg Survivora.

Preostalo dvoje finalista, Antoniju i Natašu, izabralo je Veliko veće, sačinjeno od takmičara koji su ispali iz igre posle ujedinjenja dva plemena. I dok su glasovi bili podeljeni za drugog finalistu iz plemena Plavih, Nataša je izabrana jednoglasno.

Finale Survivora možete pratiti na TV Nova S u nedelju 28. maja od 20.30.

DENIS SVILIČIĆ
(31, magistar prometa, Karlovac)

Denis je magistar saobraćaja i biznismen koji trenutno radi kao šef elektro-mašinskog odeljenja. Magistrirao je na Fakultetu prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu.

Veoma je komunikativan, društven, odlučan i samouveren. On zna šta želi i uvek će naći način da to i dobije, i tako je došao u Survivor. Denis je ljubitelj sporta i adrenalina, a često se može naći u teretani ili na ulici (street vorkout).

Survivor

Celog života se bavi sportom, a još kao dete je trenirao gimnastiku. Kaže da voli takmičenja, ali ne voli poraze i smatra da su igre koje je imao priliku da prati u poslednjoj sezoni Survajvera stvorene za njega.

Želja mu je da testira sopstvenu snagu i izdržljivost, a i pre starta je ubeđen da može daleko. Denis ističe da bi brzina, spretnost i neustrašivost mogli da budu njegove najveće osobine za uspeh na takmičenju, a smatra da će mu najteže pasti eliminacija ostalih kandidata.

Honorar i novčana nagrada mu nisu bitni, jer ni izostanak nagrade ne bi umanjio njegovu želju da učestvuje u emisiji, ali organizovanje žurke za njegovo društvo, adrenalinsko putovanje i kupovina stvari sa liste želja su samo neke od ideja kojima bi se počastio u slučaju pobede.

„U ovom showu se najviše veselim poligonima, gdje ću napokon moći testirati sebe, svoju snagu, izdržljivost i sposobnost. Konačno ću saznati jesam li se često precijenio kada sam gledao druge, iz svog toplog doma, mekanog kreveta i punog želuca, misleći uvijek: „ja bi to bolje, ja bi to brže“. Također veselim se upoznavanju drugih ljudi, timskoj igri i svemu novom što ću vidjeti, čuti i naučiti tokom svog boravka na otoku“, otkriva Denis.

ANTONIA IVIĆ
(24, trenerica plivanja, Zagreb)

Antonija se od malih nogu bavi umetničkim plivanjem, a za svoje 24 godine života okušala se u mnogim sportovima poput plesa i boksa. Trenutno učestvuje u obuci plivača na zagrebačkim bazenima, a povremeno radi i kao model.

Ona je direktna i nema problema sa konfliktima. Ona zna šta je čeka u Survivoru i spremna je na sve. Jedna od njenih najvećih prednosti biće njena sposobnost navigacije u vodi, gde tvrdi da se može kretati bolje nego na kopnu.

Za sebe kaže da je vesela, otvorena, snalažljiva, direktna, komunikativna, uporna i promišljena, a njen najveći strah su zmije i ajkule. Antonija ne želi da se štedi kada su u pitanju nova iskustva, pa je odluka da se prijavi za emisiju došla sasvim spontano. Nakon što joj je prijatelj otkrio da se prijavio za Survivor, i sama je odlučila na taj korak.

Survivor

„Još sam odmalena pratila show i uvijek sam htjela biti dio toga. Sve mi je bilo jako fora i zanimljivo, a prošlogodišnju sezonu sam pratila koliko sam mogla. Sviđa mi se na čemu je naglasak u showu, a to je natjecanje sportske prirode uz, naravno, uvjete preživljavanja… Veselim se jako ekipi, nadam se da ćemo se slagati i naučiti komunicirati sve što možemo“, poručuje Antonia.

NATAŠA KONDIĆ
(31, model, Novi Sad)

Natašu su za Survivor prijavile sestre i drugarica. „Zašto baš ja u Survivoru? Ja sam neko ko voli da trenira, voli nove stvari i izazove“, priča Nataša i dodaje da će joj najveći problem na Dominikani biti međuljudski odnosi.

„Ne volim kada vidim da neko nešto može, a neće. Kada se neko prenemaže i odustaje, to me najviše nervira jer mislim da tamo treba svi da damo 100 odsto sebe“, objašnjava.

Kada je u pitanju hrana – manjak iste joj neće biti problem.

Survivor

„Ni kod kuće ne jedem previše, znala sam da gladujem nekada po ceo dan“, samouvereno priča Nataša.

Ona voli da se slika i snima, pa joj kamere tokom snimanja emisije neće predstavljati problem. Nataša ima dve ćerke, i ističe da će joj na ostrvu najviše nedostajati porodica i svi dragi ljudi, a tamo bi ponela harpun i slatkiše.

ANJA ANDREJIĆ
(25, menadžer bezbednosti, Beograd)

Anja je po struci diplomirani menadžer bezbednosti, a nekada se profesionalno bavila i sportom, trenirala je tenis deset godina. Kaže da je po prirodi pobednik, borac koji ostavlja srce na terenu.

Odmalena joj je bila želja da postane deo programa kao što je Survivor, te se raduje ovom novom iskustvu.

Ono što joj je posebno zanimljivo kada je u pitanju Survivor, jeste izmeštanje iz svakodnevnog života i velika promena.

Ističe da joj neće biti problem da živi bez društvenih mreža i da se lako navikava na novine, pa joj ovaj vid izolacije ne pada teško.

Survivor

„Kad se nađeš u drugačijim okolnostima, jednostavno se snalaziš, navikavaš se na to i posle nekog vremena ti postane svakodnevica“, ispričala je Anja, pa se osvrnula na očekivanja od odnosa sa drugim učesnicima:

„Mislim da sam prilagodljiva, svesna sam da će biti različitih karaktera i to u takvim uslovima, gde ste gladni, odvojeni od porodice, sigurno će biti teških momenta, ali mislim da mogu da se prilagodim.“

Na ostrvo bi ponela nešto što bi joj pomoglo da preživi, kao što je štap za pecanje, i nešto što bi je podsećalo na bliske ljude. Najviše će joj nedostajati bliski ljudi.