Svi se pitaju gde će se dešavati treća sezona „White Lotusa“, Variety ima ideju

Showbiz 28. mar 202323:17 3 komentara
Tanjug/AP Photo/Chris Pizzello

Još otkako se završila druga sezona popularne serije "The White Lotus", mnogi se pitaju gde će biti smeštena treća, a sada Variety iz nekoliko izvora tvrdi da je u pitanju Tajland.

Kako izvori bliski produkciji prenose za Variety, treća sezona snimaće se na Tajlandu i to u nekom od četiri hotela Four Seasons koji postoje u ovoj zemlji – u Bangkoku, Čijang Maju, na ostrvu Ko Samui ili u oblasti Zlatni trougao, piše City Magazine.

Do ovog zaključka došlo se na osnovu činjenice da su i prva i druga sezona serije snimane u Four Seasons odmaralištima na Havajima i u Italiji, pa se veruje da će to i sada biti slučaj.

HBO nije komentarisao, ali je i sam Majk Vajt, tvorac serije, prethodno nagovestio da bi treća sezona mogla da se odigrava u Aziji, „sa fokusom na smrti, istočnjačkoj religiji i spiritualnosti“.

„Prva sezona je nekako istakla novac, a onda je druga bila o seksu. Mislim da će treća možda biti satiričan i smešan pogled na smrt, istočnjačku religiju i spiritualnost. Verujem da bi to bila bogata osnova za još jednu priču“.

Produkcija treće sezone još nije započela, a za sada se ne zna ni ko će glumiti, ali se veruje da će ponovo u pitanju biti potpuno nova glumačka postava.

Komentari (3)

Vidi sve komentare