Tajči otkrila da je bila žrtva seksualnog zlostavljanja

Showbiz 27. sep 202315:55 8 komentara
Pixsell.hr / Lovro Domitrović

Pevačica otkrila nepoznate detalje iz mladosti.

Pevačica Tatjana Kameron poznatija kao Tajči, veliku popularnost stekla je krajem osamdesetih sa hitom „Hajde da ludujemo“. Nakon toga snimila je još nekoliko populanih numera, a potom iznenada otišla u Ameriku.

Sada je otkrila jedan od razloga za takvu odluku.

„Taj osećaj pripadnosti sebi, da znam ja sam svoja, a ne nečija je sigurno bio razlog zbog koga sam ja odlučila da odem“, rekla je u podkastu „Skip or Beep“, prenosi Jutarnji.hr.

Tokom gostovanja osvrnula se i na seksualno zlostavljanje koje je doživela kao tinejdžerka.

„Nisam imala alata, to je problem, kako sam ja privatno bila isprogramirana okolinom, vremenom, ja sam to potisnula duboko, duboko u sebe… Moja baka je znala reći: ‘Ja ću to poneti u grob.’ Tako da sam odlučila da nikada nikome ni slučajno neću reći, nego da ću to poneti u grob“, rekla je Tajči.

O ovome nije želela da govori ni majci.

„Ni njoj, jer da sam rekla mami, ona me više ne bi pustila nigde da idem sama, ni na nastup, a bojala sam joj se i reći jer sam ju želela zaštiti. Kako nešto tako užasno reći mami? Ma puklo bi joj srce…“

Pixsell.hr / Lovro Domitrović

Pevačica nikada nije prijavila svog zlostavljača.

„Nema imena, to nije uopšte važno, jer to je toliko puno vremena prošlo da ne možeš ti sada nekoga tražiti, nije to cilj… Ja ne znam je li ta osoba živa uopšte, a s druge strane da ulažem energiju u to… I oni muškarci i njima se to događa iz neke traume…“

Već duže vreme posvećena je radu sa žrtvama.

„Radim u zatvoru sa ženama koje su svašta prošle, mnogo gore nego ja… Sa ženama koje su bile pravo roblje… Žrtve seksualnog ropstva nisu zavezane. Nažalost, kada policajac zaustavi auto u kojem su dve cure koje ‘nekome pripadaju’ one ti nikada neće to dati do znanja jer se boje i jer su izmanipulisane. Sa mim mojim radom s tim ženama ja dajem doprinos da se to menja, time kako ja odgajam svoja tri sina ja tu vidim svoju odgovornost. Treba izlečiti društvo! Normalno da se sada to dogodi da ću otići i reći ovaj čovek – morate ga lečiti, ali kada prođe tako puno vremena, ima drugih načina na koje mi možemo uticati da se to više ne događa i ne ponavlja“ kazala je Tajči.