Tom Kruz svakog Božića prijateljima šalje isti poklon

Showbiz 24. dec 202221:25 6 komentara
Chris Delmas/AFP

Tom Kruz svakog Božića svojim prijateljima šalje indentičan poklon. O tome je nedavno pričala glumica Kobi Smolders, najpoznatija po ulozi Robin u seriji "Kako sam upoznao vašu majku", koja je gostovala je u emisiji Džimija Falona.

U pitanju je kolač od bele čokolade i kokosa, koji je glumica prvi put dobila od Kruza 2016, kada su njih dvoje snimali film „Džek Ričer“, piše Index.hr.

„To je kolač od bele čokolade i kokosa i moram priznati da je preukusan. Držim ga u frižideru i potraje mi do marta, jer svaki put uzmem samo parčence. Ne znam zašto, nisam ni velika ljubiteljka slatkog, ali ovo je sjajno“, rekla je glumica.

Zatim je voditelj Džimi Falon otkrio da i on dobija isti poklon, te ga naziva „kolač Toma Kruza“. Ranije su već Kirsten Danst, Henri Kavil i Džejms Korden otkrili da dobijaju isti poklon. Inače, kolač je prekriven glazurom od bele čokolade i seckanog kokosa, a može se nabaviti u poslastičarnici „Doan’s Bakery“ u kalifornijskom Vudlend Hilsu.

Tom Kruz je jednom prilikom ispričao kako široj listi poznanika za praznike šalje kolač i otkrio je pomalo čudan razlog za to. „Obožavam slatko, ali ga izbegavam zbog treninga i priprema koje prolazim radi filmova. Zato ga šaljem drugima“, rekao je glumac, prenosi City Magazine.