Toni Cetinski bi se kladio na Konstraktu: Verujem u tu pesmu

Showbiz 28. apr 202217:13 komentara
Radio S

Jedan od popularnijh izvođača u regionu gostovao je u jutarnjem programu Radija S kod Irene i Ivana i tom prilikom podržao je našu predstavnicu Konstraktu, koja je danas otputovala u Torino.

S obzirom na to da se i sam Toni Cetinski takmičio na ovom prestižnom muzičkom takmičenju davnih devedesetih, rekao je da veruje da će srpska predstavnica da se nađe na samom vrhu.

Pročitajte još:

„Da se mogu kladiti, ja bih se kladio na Konstraktu. Ovo je nešto najaktuelnije što sam čuo u poslednje vreme. Na tom nekom tragu sam ja bio i prošle godine na Dori, da ostavim neku poruku. Mislim da je Konstrakta pun pogodak, jer daje jasnu sliku našeg društva. Kažem „našeg“ jer smo svi mi tu manje-više slični i slični problemi nas muče. Tako da joj čestitam, zaista svaka čast“, rekao je Cetinski, navodi Radio S.

Iako region razume poruku koju Đurićeva šalje, ključno pitanje je da li će to shvatiti i svet, a evo šta na to kaže Toni: „Ja mislim da hoće, ako bude išlo sa tim titlom kako je zamišljeno. Ja verujem u tu pesmu, iako sam ja tip koji više voli pevljive pesme, ali volim i Ramba Amadeusa i obožavam ljude koji nemaju dlake na jeziku“.