Upoznajte takmičare nove sezone Survivora koja počinje u ponedeljak, 4. marta

Showbiz 03. mar 202407:30 0 komentara
Promo/ Nova

Samo jedan dan nas deli od početka nove sezone zabavno-takmičarskog show-a Survivor. Već od ponedeljka 4. marta u 21:30h na TV Nova gledaoci će imati priliku da prate prve izazove takmičara iz vrele Dominikanske Republike.

U novoj sezoni učestvovaće ukupno dvadeset takmičara koji će, podeljeni u dva plemena – crveni i plavi – nastojati da nadmudre, nadjačaju i nadigraju jedni druge kako bi se u takmičenju što više približili pobedi.

U crveno pleme ulazi pevačica Ivana Štrbac iz Novog Sada koja kaže da je veliki avanturista, a da joj je učešće u Survivoru životna želja. Ivana je spremna da pred kamerama na pustom ostrvu pokaže pravu stranu svoje ličnosti, kao i da svojim glasom zabavi gledaoce. Uz neverovatan šarm i osmeh, ona važi za jednu od najatraktivnijih učesnica nove sezone. „Volela bih da jedem bube, neće mi biti problem da to jedem, samo ne bih volela da jedem pačiji fetus, ali ću jesti bube i crve. Na Tajlandu sam jela škorpione i bube, a imam kući guštera, volim životinje“, poručila je Ivana.

Njoj će se u novoj sezoni pridružiti i HR konsultant Vojislav Vrećo koji je punih 20 godina proveo u Kanadi, navodi se u saopštenju TV Nova. Vrećo kaže da je spreman za preživljavanje na pustom ostrvu jer je u sportu ceo život. Sa tri godine je počeo da trenira košarku, a kasnije je igrao vaterpolo i tenis. „Najbitnije je da tim pobedi, sve je lakše kada se pobeđuje. Nemam problem sa ljudima koji ne razmišljaju kao ja, samo ne volim da mi rade stvari iza leđa“, kaže Vojislav, koji za sebe tvrdi da je alfa mužjak.

U adrenalinsku avanturu upušta se i magistarka ekonomije Katarina Nicić, koja kaže da voli timsku pobedu, ali i individualni uspeh.

„Ovaj ekonomista je jedan veoma borbeni tip osobe. Poluprofesionalno sam igrala odbojku u Americi, i dalje trčim trke sa preprekama, a i treniram svakog dana već dvadesetak godina unazad“, kaže Katarina i dodaje da je u Americi provela pune četiri godine nakon što je dobila stipendiju da igra na prvoj diviziji. U Srbiju se vratila jer joj je „bilo dosta“ i zato što je želela više vremena za sebe. Katarina otkriva i kako će se snaći u kolektivu na ostrvu: „Nisam svadljiv tip, gledam da to izbegavam. Ali, nikada nisam bila u situacijama da sam gladna i besna, tako da se nadam da ću uspeti racionalno i smireno na sve da odgovorim.“

U crvenom plemenu takmičiće se i košarkaš Uroš Velanac koji je već zaintrigirao javnost. Ovaj mladić avanturističkog duha dolazi iz Južnoafričke Republike, poslednjih sedam godina je proveo u Španiji, dok je jedno vreme živeo i u Americi. „Moj cilj je da pobedim, ne zbog para nego sam uvek bio u timu koji pobeđuje. U genima mi je budem pobednik i to je jače od mene“, „skromno“ priča Uroš koji dodaje da se u Beogradu najlepše oseća, kao i da Srpkinje veoma voli.

Psihološkinja Vesna Jovanović, koja dolazi iz Novog Sada i ima 40 godina, ističe da u Survivoru ima jednu misiju – dokazivanje da je mentalna snaga bitnija od fizičke. „Ovo doživljavam kao svoje pomeranje granica i želim da vidim kako mogu da se nosim sa omladinom. Biće zanimljivo“, kaže ona.

Preduzetnik Mitar Pešić ističe da u Survivor ulazi kako bi pobegao od svakodnevice i odmorio se. „Da li sam fizički spreman, ne znam, a koliko sam psihički spreman, ulazim da vidim. Najteže će mi pasti što neću videti decu neko vreme, devojku i pse.“ Mitar dolazi iz Beograda i ima 42 godine. On je vlasnik teretane, ali i uvozi piće iz kategorije sportskih suplemenata. Na pitanje da li bi pristao da bude vođa tima, on je dao zanimljiv odgovor: „Ja nisam vođa, ja sam pukovik, trudim se da čuvam vođu ispred sebe i dobrinesem tome da to bude stabilan tim, to mi je cilj“.

Još jedna takmičarka u crvenom plemenu biće pevačica Varja Topalović, koja se pevanjem bavi odmalena, a punih 15 godina je trenirala karate i nastupala za reprezentaciju. Ima 26 godina i dolazi iz Beograda, diplomirala je na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje. „U životu sam prošla toliko poligona, tako da me ni jedan poligon u Survivor neće iznenaditi“, kaže Varja i dodaje da je tokom studiranja doživela surove uslove života, pa je higijena na ostrvu neće iznenaditi.

Iz uniforme barmena u Survivor ulazi i dvadesetogodišnji Marko Kovačević, i to kao najmlađi takmičar crvenog plemena ove sezone. Spreman je da se bori i ističe da dosta dobro čita ljude. Kako kaže, timski je igrač, dugo je trenirao rukomet i bio član juniorske reprezentacije. Živeo je dve godine u Indoneziji i smatra da ga je to na neki način pripremilo za Dominikanu. Marko voli kameru i posebno mu se dopada to što će tokom učešća u Survivoru biti izložen javnosti: „Svestan sam medijskog izlaganja, voleo bih da nastavim u tom pravcu i da se bavim medijima. Voleo bih da na televiziji radim kao voditelj.“

Studentkinja FON-a Tijana Jeremić spremna je da pokaže pozitivnu energiju i takmičarski duh. Tijana kaže da odmalena ima takmičarski duh, profesionalno je trenirala karate 11 godina, a posle toga je krenula da trenira u teretani. Kao mala se takođe bavila plivanjem, plesom, atletikom. Smatra da su međuljudski odnosi na ostrvu veoma važni: „Samouverena sam i mislim da ću se dobro snaći u komunikaciji s ljudima, ali ne volim pričanje iza leđa.“

Iz Budve u Crnoj Gori na Dominikanu odlazi i fitnes trener Ognjen Dimić. Motiv za ulazak u Survivor mu je želja za sportom i želja da potkrepi druge ljude sa više znanja o sportu i hrani. Prvi put će se susresti s kamerama, a kada je u pitanju spremnost na preživljavanje – ističe da je spremniji psihički nego fizički. Ognjen takođe otkriva: „Gledaocima ću pružiti dobrog i poštenog čoveka i trudiću se da pružim radost i užitak za decu koja gledaju jer smatram da je potrebno da deca vide aktivnost i prirodu i drugačiji način života od onog na koji su naviklu. Želim da pošaljem što pozitivniju sliku o sebi, svojoj porodici, svom gradu i državi.“

Promo/ Nova

Kao žestoka konkurencija crvenom plemenu, u šou ulaze članovi plavog plemena sa istom motivacijom da pobede. U plavom plemenu svoje će granice testirati farmaceutska tehničarka Matea Galić, fitnes trenerka Meggy Alobić, profesorke fizičkog vaspitanja Martina Fudurić i Mihaela Pavlović koja se vraća nakon što je prethodnu sezonu Survivora napustila zbog povrede, fizioterapeutkinja Katia Žunić, MMA borac Jakob Kosić, student sociologije Nikola Renić, plinoinstalater Dorian Ivanovski, magistar mašinstva Damjan Puljić i vaterpolista Luka Rimac.

Sudeći prema takmičarima, uzbuđenja u novoj sezoni neće nedostajati, a kako će se plemena snaći u prvim izazovima na nepoznatom terenu – ne propustite da saznate u ponedeljak, 4. marta u 21:30h, ekskluzivno na TV Nova!

Televizija Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i putem satelitske televizije Total TV bilo gde u Srbiji.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!