Velike promene pred finale – Konstrakta se „podigla“ na kladionicama

Showbiz 14. maj 202210:50 > 11:15 komentara
Konstrakta
Tanjug/AP Photo/Luca Bruno

Naša predstavnica na ovogodišnjoj Evroviziji će večeras, u velikom finalu, nastupiti pod rednim brojem 24.

Danas, samo malo pred samo proglašenje pobednika na ovom muzičkom takmičenju, situacija na kladionicama poprilično se promenila kada je Konstrakta u pitanju, piše Nova.rs.

Povezane vesti

Nakon njenog nastupa tokom druge polufinalne večeri, društvene mreže bruje o Konstrakti, a stanje na kladionicama se menja. Pre svog nastupa, ona je zauzimala 10. mesto na kladionicama, juče je skočila na 8, a sada je na 6. poziciji.

eurovisionworld.com

Na prvom mestu je i dalje Ukrajina, drugo zauzima Velika Britanija, treće Švedska, četvrto Italija i peto Španija.

Još uvek ima vremena da se mnogo toga promeni, a Konstrakta će svoju numeru „In Corpore Sano“ izvesti pretposlednja.

Urednik rubrike kulture nedeljnika NIN Dragan Jovićević izjavio je ranije danas za N1 da Srbija prvi put na Pesmi Evrovizije ima pesmu koja je više od pesme, koja je koncept, izvedba, pozorište… „Ona je mnogo toga, imam utisak da nam je zbog toga svima mnogo više stalo. Ipak, kada je u pitanju Eurosong, mnogo stvari odlučuje kako će se ko plasirati. U ovom trenutku, znamo u kakvom je stanju Evropa, pod pritiscima i ratom teško je predvideti kako će ko glasati“, rekao je Jovićević. On kaže i da je činjenica da se Ana Đurić Konstrakta jako dobro kotira i kod žirija, da je novinarski žiri već stavio na peto mesto.

Pogledajte šta je još rekao Jovićević: