Vil Smit se izvinio Krisu Roku: Tu sam kada budeš spreman da razgovaramo

Showbiz 29. jul 202217:30 7 komentara
Tanjug via AP Photo/File

Vil Smit je izjavio da se "duboko kaje" zbog udaranja Krisa Roka na sceni tokom ovogodišnje dodele Oskara.

Kako prenosi CNN, Smit je na svom zvaničnom Instagram nalogu postavio video, koji počinje rečima „Prošao je minut“.

Povezane vesti

„Tokom prethodnih nekoliko meseci, mnogo vremena sam proveo u razmišljanju i radu na sebi. Postavili ste veliki broj korektnih pitanja, za koje mi je bilo potrebno neko vreme da odgovorim“, rekao je glumac.

Smit je objasnio zašto se nije izvinio Roku tokom govora nakon dobijanja Oskara za najboljeg glumca, za ulogu u filmu „Kralj Ričard“.

„Tada mi je bila pomućena svest. Poslao sam Krisu poruku i dobio odgovor da još uvek nije spreman da razgovara i da će mi se, kada bude spreman, javiti. Tako da ću ti reći ovo Krise – izvini. Moje ponašanje je bilo neprihvatljivo i tu sam kada god budeš hteo da razgovaraš“, poručio je.

Takođe se izvinio majci, porodici komičara i Toniju Roku, Krisovom bratu koji je igrao u sitkomu „All of Us“ u režiji Vila Smita i njegove supruge Džejde Pinket Smit.

„Imali smo sjajan odnos. Toni Rok je bio ’moj čovek’, ali ovo što se dogodilo verovatno znači da je situacija nepopravljiva“, istakao je.

Podsetimo, Vil Smit je, na dodeli Oskara, kada je izašao na scenu udario komičara Krisa Roka, voditelja ceremonije, nakon što se našalio na račun obrijane glave Smitove supruge.

Džejda Pinket Smit je ostala bez kose zbog alopecije, autoimunog stanja koji dovodi do gubitka kose.

Glumac je demantovao navode da je udario Roka na nagovor supruge i izvinio se i njoj i svojoj deci zbog tog postupka.

Dodao je da je „prethodna tri meseca proveo pokušavajući da razume šta se u tom trenutku dogodilo“.

„Neću vam sada sve otkriti, ali ovo mogu da kažem – ne postoji deo meni koji misli da je to bilo adekvatno ponašanje“, zaključio je Vil Smit.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare