Vorner „ubio“ Batgirl: Otkazan film u koji je već uloženo 90 miliona dolara

Showbiz 03. avg 202223:29 1 komentar
Lesli Grejs Batgirl
Tanjug/Richard Shotwell/Invision/AP, File

Ljubitelji superherojskih filmova i stripskih adaptacija imaju čemu da se raduju, jer je najavljeno puno novih serija i filmova, ali jedan od njih upravo je otkazan na iznenađenje mnogih.

U pitanju je film Batgirl, sa Lesli Grejs u glavnoj ulozi, a sa Dž. K. Simonsom, Majklom Kitonom i Brendonom Frejžerom u sporednim, prenosi City magazin pisanje britanskog Gardijana.

PROČITAJTE JOŠ:

Za režiju su bili zaduženi Adil el Arbi i Bilal Falah, koji su nedavno pohvaljeni zbog svog rada na seriji Ms. Marvel.

Iako je ovaj film trebalo da stigne na HBO Max do kraja ove godine, a spominjalo se i puštanje u bioskope, o njemu nije bilo ni reči na nedavnom komikonu u San Dijegu, što je mnogima bilo sumnjivo. Studio Vorner Bros. Diskaveri je sada objavio da ovaj film neće biti pušten ni u bioskope, ni na striming servise, uprkos budžetu od 90 miliona i činjenici da je skoro potpuno gotov.

Otkako su se Vorner Bros. i Diskaveri spojili, došlo je do nekih promena u pravcu i otkazivanju pojedinih projekata, kao što su Full Frontal With Samantha Bee, The Last OG, Chad i The Wonder Twins, a ovo je najskuplje otkazivanje do sad. Ujedno, objavljeno je da ni nastavak crtanog filma o Skubi Duu i družini, Scoob!: Holiday Haunt, neće ugledati svetlost dana, uprkos trošku od 40 miliona dolara.

Neki insajderi spominju da ovaj studio prosto nije video dovoljan bioskopski potencijal u ovom filmu i da on za njih nije dovoljan spektakl, te da ne žele da troše više novca koji neće biti vraćen. Da podsetimo, troškovi za ovaj film su porasli tokom produkcije usporene pandemijom, a on je trebalo da bude povratak Majkla Kitona ulozi Betmena, pored filma The Flash, koji treba da izađe naredne godine.

Komentari (1)

Vidi sve komentare