Zvezde Survivora će pružati podršku takmičarima u „Najvećem gubitniku“

Showbiz 15. dec 202213:10 2 komentara
Promo

Mašu Kuprešanin i Stefana Nevistića, najpopularnije takmičare ovogodišnje sezone šou programa Survivor, gledaćemo i u emisiji "Najveći gubitnik", koja uskoro počinje da se emituje na televiziji Nova S.

Oni će zajedno pružati podršku takmičarima u borbi protiv kilograma i nadgledati njihov napredak tokom tri meseca, koliko će emisija trajati.

Povezane vesti

Maša je široj javnosti uveliko poznata po učešću u Survivoru, a svima je za oko „zapala“ zbog izvajanog tela i posvećenosti fitnesu. Zdrav život, redovni treninzi i pravilna ishrana sastavni su deo njene svakodnevice, stoga je bilo logično da baš ona pruža podršku kandidatima u „Najvećem gubitniku“.

Maša je bila takmičarka crvenog plemena, a u Survivoru je ostala skoro do samog kraja. Imajući u vidu da je prošla kroz surove uslove Survivora, jasno je da osim fizičke spremnosti ima i mentalnu snagu, koja će biti neophodna kao podrška takmičarima u „Najvećem gubitniku“.

Stefan Nevistić je iz Survivora izašao kao pobednik crvenog tima, a od samog početka njegovog boravka na Dominikani bilo je jasno da je jedan od najspremnijih takmičara. Stefan je gotovo iz svake igre izlazio kao pobednik, a osim snalažljivosti, pokazao je zavidnu solidarnost i strpljenje u odnosu na ostale takmičare.

Stefan će prenositi svoja znanja o značaju fizičke aktivnosti, i to u emisiji „Najveći gubitnik“, gde će učesnicima pomoći da usvoje zdrave navike.

Podsetimo, veliki svetski TV format „Najveći gubitnik“ uskoro stiže u Srbiju na televiziju Nova S, gde će gledaoci pratiti živote 16 ekstremno gojaznih osoba, koje će se boriti za gubitak suvišnih kilograma i veliku novčanu nagradu koja na kraju puta čeka pobednika, jer ko najviše izgubi, najviše i dobija.

U potpunoj izolaciji, uz mnogo emocija – suza, smeha, straha i uzbuđenja, svako od njih će pomerati sopstvene granice izdržljivosti. Kroz proces odbacivanja loših navika i neverovatnih transformacija, emisiju će voditi poznata glumica Hristina Popović.

Maša i Stefan će u ulozi trenera usmeravati učesnike do pobede, kroz edukaciju i niz izazova, zadataka i prepreka, pomažući im da preokrenu svoje živote iz korena. Njima će u ovom nesvakidašnjem izazovu takođe pomagati stručan tim lekara, nutricionista i psihologa.

„Najveći gubitnik“ se prikazuje u više od 200 zemalja sveta i do sada ju je gledalo više od 100 miliona ljudi. Kod nas će ovaj televizijski format biti pravo osveženje domaćeg šou programa, uz već poznate svetske formate koji se emituju na Nova S – kviz „Želite li da postanete Milioner“, koji se na male ekrane vratio nakon decenije pauze, emisija „Savršena večera“, bazirana na britanskoj licenci „Come Dine With Me“, kao i uzbudljivi „Survivor“, čije emitovanje nove sezone se očekuje u 2023. godini.