Najbolja novogodišnja odluka za tvoj onlajn biznis

Promo 23. dec 202011:22 > 11:28
Izvor: Promo

Novogodišnji praznici nisu samo vreme kupovine poklona; uspešni brendovi znaju da je ovo pravo vreme da se donesu bitne odluke u cilju unapređenja poslovanja u predstojećim godinama.

Ako još uvek niste doneli novogodišnju odluku za svoj biznis, razmislite o tome da ga podignete na novi nivo i svoje poslovanje prebacite online sa Cartizz sistemom. Aktivacijom Cartizz sistema, za manje od 24h dobijaš moderan web shop optimizovan za sve uređaje, kao i lično tvoje Android i iOS aplikacije koje ovaj jedinstveni sistem u par klikova sinhronizuje zajedno sa tvojim novim online shop-om. Pored brze sinhronizacije i ažuriranja proizvoda, Cartizz sistem ti stavlja na raspolaganje nekoliko korisnih alata i pogodnosti koji će ti olakšati komunikaciju sa potrošačima i obradu porudžbina kao i poboljšati promociju tvog brenda i proizvoda.

Promo

Šta je Cartizz sistem?

Ono što Cartizz čini jedinstvenim jeste činjenica da on obuhvata sve alate koji su neophodni za neometano funkcionisanje tvog web shop-a, kao i efikasno reklamiranje. Ključne pogodnosti Cartizz sistema obuhvataju moderan dizajn, brzinu, pouzdanost, stabilnost i siguran hosting, sistem obrade porudžbina u samo par klikova i optimizaciju u skladu sa osnovnim SEO standardima radi što bolje vidljivosti tvoje onlajn prodavnice na Google pretraživaču. Takođe, Cartizz rešenje je maksimalno pojednostavljeno za korišćenje: ako umeš da koristiš društvene mreže, upravljanje proizvodima i porudžbinama će ti biti krajnje jednostavno i predusretljivo.

U cilju jednostavnog upravljanja podacima, Cartizz za tebe pravi bazu kupaca preko koje možeš pristupiti svim bitnim parametrima. Takođe, možeš napraviti personalizovane ponude, popuste i akcije za velike potrošače, određene grupe potrošača ili pojedince po tvom izboru. Radi maksimalne efikasnosti naplate porudžbina, u okviru Cartizz rešenja možeš postaviti opciju plaćanja pouzećem ili karticom, kao i fakturom za pravna lica. Brza i laka integracija kartičnog plaćanja za sve korisnike Cartizz sistema omogućava ti efikasno poslovanje bez nepotrebnih utrošaka u pogledu vremena i finansija.

Povrh toga, tvoju personalizovanu smartphone aplikaciju za android i iOS u okviru Cartizz rešenja dobijaš potpuno besplatno. Ove aplikacije imaju intiuitivni dizajn i jednostavne su za korišćenje, što će kupcima omogućiti da tvoju prodavnicu uvek nose sa sobom a to znači da su im tvoji proizvodi uvek dostupni, bez obzira na lokaciju. Zahvaljujući naprednom sistemu notifikacija, aplikacije će redovno obaveštavati postojeće kupce o novim proizvodima, akcijama i rasprodajama, i na taj način povećati prodaju i do 60%.

Promo

Dodatne pogodnosti sistema

Osim efikasnog upravljačkog centra i bredniranih aplikacija, Cartizz takođe obuhvata i tri korisna alata koji će ti pomoći da poslovanje podigneš na viši nivo. Uz pomoć Cartizz Marketing asistenta, obaveštavanje kupaca o svim marketinškim kampanjama je potpuno automatizovano, što ti štedi vreme i novac. Cartizz ima predefinisana rešenja za akcije i popuste koja se vrlo lako mogu prilagoditi tvojim potrebama i željama.

Drugi alat koji Cartizz sistem izdvaja od sličnih rešenja na tržištu je Menadžer potrošača koji ti istovremeno olakšava profesionalnu komunikaciju sa kupcima i omogućava brz uvid u njihove navike u kupovini i time pojednostavljuje osmišljavanje promotivnih kampanja. Menadžer potrošača ti omogućava da lojalne kupce sa lakoćom i blagovremeno nagradiš dodatnim kuponima i popustima i lako i precizno targetiraš idealne ciljne grupe.

Najzad, zahvaljujući Cartizz Menažeru porudžbina, prilikom svake porudžbine dobijaš instant obaveštenje na imejl adresu, a sve porudžbine možeš vrlo jednostavno i u svakom trenutku odobriti ili otkazati ako je potrebno, preko smartfona ili bilo kog drugog uređaja koji ti je pri ruci – na ovaj način, kupci će uvek znati status svojih porudžbina.

Promo

Rešenje za rekordan uspeh u sledećoj godini!

Zahvaljujući jednostavnom dizajnu i pametnim alatima, Cartizz će sledeću godinu učiniti najbezbrižnijom do sada u pogledu lakoće i rezultata poslovanja tvog web shop-a. Preko Cartizza, sve je krajnje jasno i transparentno predstavljeno – proizvod/usluga, cena i količina, a ukoliko tvoji potencijalni kupci imaju dodatna pitanja, mogu te kontaktirati vrlo lako:

– preko jednostavne kontakt forme koja stiže direktno na zvaničnu imejl adresu,

– direktnim pozivom na zvanični broj telefona sa sajta,

– FB Messenger-om koji povezuje tvoju Facebook stranicu sa tvojim web shop-om.

Uz Cartizz, vrhunski rezultati poslovanja tvoje onlajn prodavnice su zagarantovani, tako da je pravi trenutak da doneseš najbolju novogodišnju odluku – budi Deda Mraz i svom biznisu pokloni Cartizz sistem!

Trenutno je u toku Cartizz-ov novogodišnji nagradni konkurs, sa nagradnim fondom u vrednosti od 1200€.