Nova SBB investicija u Srbiji: Počinje digitalizacija Užica i Kruševca

Promo 10. maj 202113:28 4 komentara
Promo

SBB kompanija saopštila je da nastavlja da širi svoju GIGA mrežu i započinje besplatnu digitalizaciju svojih korisnika u Užicu i Kruševcu.

Tokom protekle dve godine SBB je, u okviru petogodišnjeg plana investicija vrednog 300 miliona evra, unapredio brzine interneta u devet gradova i digitalizovao više od 80% svojih korisnika, navodi se u saopštenju.

„Korisnicima SBB usluga, bez dodatnih troškova, novog ugovora i prelaska na nove pakete, u digitalizovanim gradovima dostupni su digitalna televizija na do tri TV uređaja u kući i veća stabilnost servisa. Proces digitalizacije odvija se fazno po delovima grada, a svakog SBB korisnika, pre dolaska na kućnu adresu, kontaktiraće tehnička podrška“, saopšteno je.

Posle Beograda, Novog Sada, Subotice, Gornjeg Milanovca, Pančeva, Kragujevca, Paraćina, Niša i Sombora, sada i Užice i Kruševac, nakon završenog procesa digitalizacije, postaju GIGA gradovi u kojima se brzine interneta u EON paketima povećavaju automatski: U EON Light paketu sa 75 na 150, u EON Full paketu sa 150 na 250, a u EON Premium paketu sa 300 na 500 megabita po sekundi. Korisnici Premium paketa u digitalizovanim gradovima, uz Giga dodatak mogu da uživaju u brzinama interneta do 1 Gbps.

EON paketi za vrhunsko TV iskustvo

Za vrhunski doživljaj SBB usluga, iz ove kompanije preporučuju EON pakete, koji sadrže EON Smart Box koji svaki TV pretvara u Smart TV, pružaju iskustvo personalizovane televizije, EON Kids profil, gledanje TV sadržaja do 7 dana unazad na svim kanalima, Video klub sa preko 18.000 atraktivnih naslova, super brzi internet i fiksnu telefoniju.

Za više informacija posetite sajt sbb.rs, najbližu poslovnicu ili pozovite Kontakt centar SBB-a na 19900.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare