Knežević: Davao sam novac Đukanoviću, Stjepoviću i Brajoviću

Region 17. okt 201917:38 > 17:41
Izvor: N1

Biznismen sa poternice i predsednik Atlas grupe Duško Knežević rekao je A1 televiziji da je od političara, pored Mila Đukanovića i Slavoljuba Stijepovića, davao novac i predsedniku Skupštine Ivanu Brajoviću, prenose Vijesti.

„Tačno je da smo davali pare političarima, a to smo isključivo davali DPS, Milu Đukanoviću. Migu Stijepoviću, davali smo i gospodinu predsedniku Skupštine Ivanu Brajoviću“, rekao je Knežević.

On je negirao postojanje notesa o kome su kako je kazao pisali mediji.

„Ja nikakav notes nisam imao niti imam praksu da držim notes i u nemu da držim takve stvari“.

Na osnovu priznanja Podgoričanina Vlatka Rašovića, bivšeg vozača i šefa kurirske službe Atlas grupe u SDT je, kako je ranije izvestila TV Vijesti, istražitelji su došli do materijalnih dokaza, među kojima je i notes u kojem je Knežević navodno vodio evidenciju – kome je dao i kome namerava dati novac.

„Ako postoji nečiji notes moj ne postoji, nikad nisam imao svoj notes u kom sam pisao takve stvari, a bilo bi dobro da Vlatko Rašović kaže šta je sve nosio Milu Đukanoviću i o kojim isporukama se radi i u kojim tajnim operacijama je učestvovao sa Đukanovićevim telohraniteljima“, rekao je Knežević za A1.