Abazović: Đukanović iz Srbije uveo tabloidno novinarstvo u Crnu Goru

Region 07. feb 202113:427 komentara
N1

Građanski pokret URA, na čijem je čelu potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović, saopštio je da su Demokratska partija socijalista (DPS) i predsednik Milo Đukanović iz Srbije u Crnu Goru uveli tabloidno novinarstvo.

„Večni predsednik Milo Đukanović je na velika vrata tabloidno novinarstvo iz Srbije, preko svoga vernog prijatelja Bebe Popovića, uveo u Crnu Goru“, saopštili su iz pokreta URA odgovarajući na saopštenje DPS u kojem se navodi da su Abazović i njegova stranka privezak srpskih obaveštajnih službi i njenih tabloida, prenela je RTCG.

Povezane vesti:

Iz pokreta URA tvrde da je „Đukanović sa Popovićem kumovao pošastima novinarstva u obliku tabloidnih medija, koji su često i bespravno osnivani u Crnoj Gori, a bili su uvezeni iz Srbije“.

„Treba li spomenuti zastiđe novinarskog uratka u obliku Pinka i Informera koji su preko Đukanovića i Popovića došli u Crnu Goru. Njihov put nastavili su neki domaći portali i nazovi medijske kuće koji do dana današnjeg služe upravo DPS, a time i organizovanim kriminalnim grupama jer je DPS sinonim organizovanog kriminala u Crnoj Gori“, ocenili su iz URE.

Pokret URA još jednom je pitao DPS šta je srpski ozloglašeni kriminalac Veljko Belivuk radio sa Radojem Zvicerom po nalogu DPS u Crnoj Gori.

Demokratska partija socijalista je prethodno u saopštenju poručila Abazoviću da je, ako ga je baš interesovalo šta je srpski kriminalac radio u poseti jednom kriminalnom klanu u Crnoj Gori, dovoljno bilo da pita njihovog nekadašnjeg advokata, sadašnjeg direktora Agencije za nacionalnu bezbednost.

Komentari

Vaš komentar