Akcija policije zbog prostitucije u Banjaluci, uhapšene i devojke iz Srbije

Region 23. jan 202112:401 komentar
Izvor: N1

Policija Banjaluke saopštila je da je uhapšeno više osoba iz Republike Srpske, Srbije i Slovenije tokom racije u ugostiteljskom objektu u Banjaluci, u okviru akcije usmerene na otkrivanje prostitucije i neovlašćene proizvodnje i prometa opojnih droga.

Kako se navodi, operativna akcija „Dolar“ realizovana je tokom prethodne noći i traje kriminalistička obrada lica i rad na dokumentovanju predmeta, prenela je RTRS.

U saopštenju se precizira da je u okviru akcije obavljena racija u ugostiteljskom objektu u Banjaluci, vlasništvo lica čiji su inicijali L.Ž. iz Prnjavora, koji je uhapšen zbog navođenja na prostituciju i nepostupanja po zdravstvenim propisima za vreme epidemije.

Uhapšene su i A.M. i N.Š. iz Banjaluke, te M.V, A.S, Z.D. i N.K. iz Srbije zbog sumnje da su za novac pružale seksualne usluge u ugostiteljskom objektu, a od tih osoba oduzeta je određena količina novca, navodi se u saopštenju.

Takođe, uhapšena su i četiri državljanina Slovenije – B.Ć, kod kojeg je pronađen kokain, kao i M.S, A.D. i M.F. kod kojih je testiranjem utvrđeno da su pozitivni na prisustvo te droge.

Komentari

Vaš komentar