Cetinjani o masakru: „Poznavao sam ga, bio je fin“, „nešto mu se otkačilo“…

Region 13. avg 202214:59 > 19:26 42 komentara

Cetinjani, dan nakon višestrukog ubistva koje se dogodilo u petak, kada je Vuk Borilović iz vatrenog oružja ubio 10 osoba, pre nego što je i sam ubijen, kažu da su u šoku i da je to velika tragedija.

Povezane vesti:

„Ubicu sam poznavao iz lova, izuzetno fin, pristojan i uljadan momak, koliko sam ja ga znao. Svi su u šoku, svaki normalan čovek je šokiran, ne morate poznavati žrtvu da biste saosaćali. Ovo je malo mesto, svako svakoga zna, nekom je kum, prijatelj, komšija. Ne znam, nemam reči“, rekao je nam je jedan meštatin.

Drugi kaže da je bez komentara na ono što se dogodilo i da se reč o tragediji.

„Ovo je tragedija i za Cetinje i za Crnu Goru, a možda i šire. Komentar je da sa tim čovekom nešto nije bilo u redu. Neke žrtve sam poznavao, a ubicu ne, znam samo po liku. Nešto mu se otkačilo. Svoju porodicu je ostavio u Herceg Novom. Ubio je dvoje dece, to ne može normalan čovek, pretpostavljam da nije bio čiste svesti“, prokomentarisao je stanovnik Cetinja.

Podsetimo, Borilović je pucao je na porodicu, čiji su članovi boravili u postorijama njegove kuće kao podstanari u naselju Medovina. On je tom prilikom, lišio života dvoje dece, starosti 8 i 11 godina i ranio njihovu majku koja je u medicinskoj ustanovi podlegla povredama. Potom je izašao i pucao iz istog vatrenog oružja na stanovnike ovog naselja i tom prilikom je lišio života još sedam osoba, a ranio šest.