Dimitrije Jovićević na čelu informativnog programa TV Nova M

Region 06. sep 202112:40 > 12:44 2 komentara
Dimitrije Jovanović
Privatna arhiva

Dimitrije Jovićević, dugogodišnji urednik na TVCG, TV IN, BK televiziji, Radio Slobodna Evropa, Anteni M, preuzeće brigu o informativnom programu televizije Nova M, članice United Media.

”Zbog daljeg unapređenja kvaliteta programa, odlučili smo da se od 1. septembra Jovićević, provereni profesionalac, priključi timu naše televizije. Pored njega radujemo se da objavimo da će Nova M biti ojačana i omiljenim tv licem crnogorskog gledališta, Jelenom Ćorlukom“, navedeno je u saopštenju Nove M koje prenosi portal Standard.

Dodaje se da će gledaoci uskoro, svakoga dana od 18 sati u „Centralnom dnevniku“, gledati nova lica.

„Informativni program Nove M, najaktuelniji je, najbrži, najkredibilniji. U ‘Centralnom dnevniku’ saznajte šta kažu građani, koji su vaši problemi, kako da vam pomognemo, vesti iz hronike, šta se dešava na polju politike, ekonomije, u regionu, ali i na svetskoj sceni. ‘Vijesti’ u 11, 13 i 15h – mi vas informišemo o najbitnijim dešavanjima u zemlji i svetu. Vaša doza najsvježijih informacija, tokom svakog dana, samo na Novoj M“, piše u saopštenju.

Nova M je predstavila jesenju programsku šemu, „obogaćenu novim sadržajima, ali i osveženim, redizajniranim i preuređenim postojećim informativnim emisijama“.

„Odličan sportski program, utakmice fudbalske reprezentacije Crne Gore, najbolje turske serije od kojih je prva u nizu ‘Ambasadorova kći’, snimana u Crnoj Gori, zatim drama u produkciji United Media Group, ‘Aleksandar od Jugoslavije’, rađena po romanu Vuka Draškovića. Emitovaćemo i urenebesne formate ‘Lud zbunjen normalan’, ‘Ne diraj mi mamu’ i mnoge druge. Na Novoj M su Zoran Kesić, Ivan Ivanović, Vesna Dedić“, podseća se u saopštenju.

Dodaje se da „United Media Group, sistem najgledanijih televizija u Jugoistočnoj Evropi, nastavlja da učvrščuje lidersku poziciju i na teritoriji Crne Gore, gde je Nova M vec treću godinu prepoznata kao televizija sa ubedljivo najkvalitenijim programskim sadržajima“.

„Ojačani programski i kadrovski, nastavićemo da zabavljamo i informišemo najveći broj gledalaca“, poručili su sa Nove M.

U okviru United Media posluje i TV N1.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare