Dodik: BiH podeljeno društvo, zemlja koja nema nikakvog smisla

Region 24. maj 202120:00 > 20:025 komentara
Izvor: Tanjug / Strahinja Aćimović

Srbi su se borili za Republiku Srpsku i za slobodu srpskog naroda, ni za kakvu BiH, koja će na kraju i istrunuti, izjavio je srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik.

Dodik je istakao da je BiH moranje za Srbe, podeljeno društvo, zemlja koja nema nikakvog smisla, kao i da je moguće da Srbi imaju svoju državu.

„Neće niko pitati Bakira Izetbegovića niti on može doneti odluku o ratu. Može da skupi neke svoje jalijaše pa da on nešto počne da se tuče“, rekao je Dodik Srni.

Dodik ne vjeruje ni da bi Izetbegović mogao nešto suvislo da odgovori kada bi ga pitali šta je smisao BiH.

„To što imate Šarovića koji je spreman da proda interese Republike Srpske za male apanaže i Borenovića je neko drugo pitanje, uveren sam da su oni izdajnici i prodane duše“, rekao je Dodik.

Prema njegovim rečima, to je zemlja koja je trebalo da bude podeljena i u vreme Dejtonskog sporazuma i ovaj bi prostor napravila stabilnim i sigurnim.

Ovako je, dodao je, neko namerno ostavio nerešenu situaciju u BiH, iz Britanije, Amerike i sa drugih destinacija slao svoje početničke diplomate da se ovdje vežbaju ne dozvoljavajući da se to reši.

Komentari

Vaš komentar