Dodik sa Lukasom pevao „Romaniju“, Trivić uz trubače slavila na Trgu u Banjaluci

Region 03. okt 202208:44 16 komentara
milorad dodik
Tanjug/AP/Armin Durgut

Milorad Dodik, čelnik SNSD-a, nakon što je proglasio pobedu na izborima za predsednika Republike Srpske zapevao je sa turbofolk pevačem Acom Lukasom čuvenu pesmu Halida Bešlića, dok je kandidatkinja PDP Jelena Trivić, nakon što je i ona proglasila pobedu, slavila uz trubače i bakljadu na Trgu Krajine u Banjaluci.

Povezane vesti

Podsetimo, Milorad Dodik, čelnik SNSD-a, proglasio je pobedu u izbornoj trci za predsednika Republike Srpske, i objavio da je osvojio više od 280 hiljada glasova, odnosno više od 30 hiljada glasova više od protivkandidatkinje iz PDP-a Jelene Trivić.

Kako je Dodik rekao, on je osvojio 52,72 posto glasova dok je Jelena Trivić osvojila 46,92 posto glasova.

U svom elementu, Dodik je zajedno s turbofolk pevačem Acom Lukasom i drugima proslavio pobedu pa se u jednom trenutku i sam dohvatio mikrofona i zapevao „Romaniju“, čuvenu pesmu Halida Bešlića.

Naravno, nakon toga, zapevali su se i stihovi „Ne može nam niko ništa jači smo od sudbine“.

Baklje i trubači, Trivić se slikala sa građanima

Veselo je bilo na Trgu Krajine u Banja Luci gde je PDP slavio pobedu Jelene Trivić za predsednicu Republike Srpske.

Kako je zabeležio novinar N1, trubači su pratili članove PDP-a, i prikazano je kako Branislav Borenović, predsednik ove stranke, bakljadom proslavlja pobjedu.

Na Trgu Krajine je bio i veliki broj građana Republike Srpske, koji su oduševljeno čestitali Trivić i slikali se s njom.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare