Duraković: Počeli su da mi crtaju metu na čelu bez ikakvog razloga

Region 31. jul 202113:006 komentara
Ćamil Duraković
Izvor: N1/arhiva

Predsednik SO Srebrenica Ćamil Duraković je u izjavi za N1 Sarajevo rekao da su određeni političari počeli da mu crtaju metu na čelu bez ikakvog razloga, te da je zbog određenih politika izložen pretnjama i uvredama.

Povezane vesti

“Otkako sam u javnom političkom životu Srebrenice i BiH sam dobijao razne pretnje i uvrede i nekoliko puta sam to prijavljivao MUP-u RS, međutim od toga obično nikad ništa ne bude. Ja sam samo javno objavio pretnje koje su produkovane političkim delovanjem Dodika, Stevandića i Vukanovića. Oni su počeli crtati metu meni na čelu bez ikakvog razloga. Ja sam hteo da javnost zna ukoliko te pretnje urode plodom ili neko pokušava meni naneti ličnu štetu, zna barem ko je odgovoran“, kazao je Duraković.

Dodao je da se ni on niti Bošnjaci koji tu žive “neće sagnuti takvim politikama”.

“Ja se sagnuti prema takvim politikama neću, ni svi Bošnjaci koji ovde žive. Došli smo u situaciju kada stvari već eskaliraju. Videli ste u Vlasenici šta se desilo, bošnjačka porodica je napadnuta. Nemojmo posle svi, bez obzira na politiku i šta se dešava, da se kajemo onim što je proizvedeno političkim delovanjem političara u BiH”.

Podsećamo, član Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik izjavio je da u četvrtak dogovoreno i zaključeno da na prvoj sednici Skupštine opštine Srebrenica, nakon letnje pauze, prva tačka dnevnog reda bude smena njenog predsednika Ćamila Durakovića „zbog progona novinara“, s kojim je, inače, u koaliciji u toj opštini.

Komentari

Vaš komentar