Momci iz BiH održali „javni čas“: Umesto u Srebrenicu ulagano u vile u Sarajevu, Tuzli, Beogradu i Banjaluci

Region 25. maj 202414:45 42 komentara
Karton revolucija/Printscreen

Mladići iz pokreta "Karton revolucija" iz BiH na društvenim mrežama postavili su viralan video snimak povodom donošenja Rezolucije o Srebrenici. Oni su ovom objavom želeli da skrenu pažnju na obične ljude i njihove probleme, jer dok se priča o prošlosti niko ne brine o sadašnjosti i budućnosti malenog grada u Republici Srpskoj.

Nekoliko desetina hiljada ljudi iz celog regiona na društvenim mrežama prati ove mlade momke koji već duže vreme skreću pažnju na realne probleme i zalažu se za umanjenje verskih i nacionalnih tenzija.

„Usvojena je rezolucija o Srebrenici koja govori o prošlosti. A šta je sa sadašnjosti i budućnosti? Pozdrav iz Srebrenice kakvu nikad do sada niste videli. Dobrodošli na kanjon Drine, selo Klotjevac, jezero Perućac, Banju Guber. Dobro došli u jedan od najlepših gradića Evrope. Srebrenicu koja, iako je najlepša, još jednu noć dočekuje tužna, ostavljena, sama i izdana“, naveli su u svojoj objavi, prenosi Nova.rs.

Oni su objasnili da je Srebrenica izdana od politike lažnjih Bošnjaka i Srba koji su milijarde umesto u Srebrenicu, jezero Perućac i kanjon Drine uložili u vile u Sarajevu, Tuzli, Beogradu i Banjaluci, te da se političari grada sete samo u julu.

„Izdana od politike koja 30 godina nije asfaltirala put do sela Klotjevac. Patriota koji po zemlji natopljenoj krvlju sade smeće koji ne žele da se ovde ikada više vrati život u punom obimu. Ovo je Srebrenica koju je međunarodna zajednica većinom častila besmislenim projektima i donacijama, kako bi oprala obraz, da bi danas bila pusti i imala više nevladinih organizacija nego stanovnika“, naglasili su.

Oni su imali poruku za lažne patriote i međunarodnu zajednicu i poručili su im da treba da ih bude sramota Srebrenice i da ako imaju malo časti daće šansu ovom gradu i setiti ga se i ostalih 11 meseci u godini.

POVEZANE VESTI

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare