Krivokapić: Ne dozvoljavam podmetanja, dosta je bilo širenja laži

Region 12. apr 202121:2016 komentara
Zdravko Krivokapić
Izvor: Kenzo Tribouillard/AFP

Napustio sam sastanak sa liderima parlamentarne većine zato što ne dozvoljavam podmetanje i neistine i dosta je bilo širenja laži radi sticanja jeftinih političkih poena, rekao je premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić.

„Nikada se nisam tajno sastao sa predsednikom države Milom Đukanovićem. Sa njim se ne sastajem zato što volim, već zbog toga što je to moja zakonska obaveza kao premijera“, rekao je Krivokapić u reagovanju, zbog, kako navode, širenja lažnih infomacija.

Krivokapić navodi da je u vili Gorica danas održan pripremni sastanak za sledeću sednicu Saveta za odbranu i bezbednost – zakazane za petak, 16. april u 13 sati.

Prisustvovali su predsednik Crne Gore Milo Đukanović, predsednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić, ministarka odbrane Olivera Injac i ja, a povodom rešavanja aktuelnih pitanja u vezi sa Ministarstvom odbrane i Vojske Crne Gore, zaključio je Krivokapić, prenosi RTCG.

Lideri Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić, Milan Knežević i Nebojša Madojević saopštili su ranije da sastanak sa premijerom Zdravkom Krivokapićem, na kome je trebalo da se razgovara o krizi Vlade, nije imao uspešan završetak.

Komentari

Vaš komentar