Lekari: Troje hospitalizovanih sa Cetinja u životnoj opasnosti

Region 12. avg 202221:01 > 21:51 0 komentara
Cetinje
REUTERS/Stevo Vasiljević

Direktorka Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) Ljiljana Radulović kazala je medijima da su u tu ustanovu, nakon današnje tragedije na Cetinju, primljene četiri povrijeđene osobe, od kojih je troje u životnoj opasnosti.

„Vijesti“ nezvanično saznaju da su u toku hirurške operacije troje povređenih, dok je jedan pacijent stabilno.

Maraš: U KCCG-u operisano troje ranjenih u tragediji na Cetinju

Dežurni hirurg u Kliničkom centru Crne Gore (KCCG) Perica Maraš „Vijestima“ je večeras kazao da su u tu ustanovu, nakon današnje tragedije na Cetinju, primljena četiri povrijeđena pacijenta, sa teškim povredama.

„Tri pacijenta operisana su od strane neurohirurga, hirurga i ortopeda. Radi se o veoma ozbiljnim povredama i za sada se ne možemo izjasniti o definitivnoj prognozi…“, rekao je Maraš.

On je „Vijestima“ saopštio i da su povrijeđeni, nakon operativnih procedura, smješteni u Jedinicu intenzivnog liječenja.

Direktorica KCCG-a Ljiljana Radulović kazala je ranije medijima da su u Klinički centar primljene četiri povrijeđene osobe, od kojih je troje u životnoj opasnosti.

Podsećamo, u cetinjskom naselju Medovina, u blizini Vladinog doma, ubijeno je 11 osoba, uključujući i napadača. Televizija „Vijesti“ javlja, pozivajući se na izvore iz policije i tužilaštva, da je napadač V.B. usmrtio najmanje 10 osoba, a da su četiri osobe prevezene u Klinički centar, te da među poginulima ima i maloletnih osoba. Novinarka TV „Vijesti“ Svetlana Đokić za N1 kaže da je u pitanju najveće masovno ubistvo u novijoj istoriji Crne Gore i potvrđuje da među žrtvama ima i dece.

Tanjug/AP Photo/Risto Božović
Cetinje Cetinje
Tanjug/AP Photo/Risto Božović
REUTERS/Stevo Vasiljevic
Cetinje Cetinje
Tanjug/AP Photo/Risto Božović
Cetinje Cetinje
REUTERS/Stevo Vasiljević
Cetinje Cetinje
Tanjug/AP Photo/Risto Božović

Abazović je, u međuvremenu, objavio da će u Crnoj Gori biti proglašena trodnevna žalost.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!