Objavljeni datum i mesto sahrane Massima Savića

Region 28. dec 202209:45 2 komentara
Davor Puklavec/PIXSELL

U 61. godini, nakon kratke i teške bolesti, napustio nas je veliki umetnik i cenjeni muzičar Massimo Savić. Kako je potvrdila njegova diskografska kuća, komemoracija će biti održana u petak, 30. decembra u Hrvatskom narodnom kazalištu u 11 sati. U predvorju HNK će biti i Knjiga sećanja, u koju će se moći da se upišu svi koji to budu želeli.

Poslednji ispraćaj biće u utorak, 3. januara, u 11 sati na Gradskom groblju Zadar.

Pročitajte još

„I komemoracija i poslednji ispraćaj otvoreni su za sve koji žele još jednu priliku da se pozdrave s Massimom“, napominju iz Aquarius Recordsa.

Koncertna dvorana Lisinski je svim obožavaocima izašla u susret, pa će mesto ispred ulaza u dvoranu, gde se građani već danima opraštaju s omiljenim muzičarom biti dostupno za paljenje sveća i polaganje venaca sve do 31. decembra.

Podsetimo, Massimo je preminuo 23. decembra, a vest o njegovom odlasku na društvenim mrežama podelile su njegova supruga Eni i ćerka Mirna.

„Naš tata, suprug, ponos i ljubav, Massimo Savić, napustio nas je nakon kratke, ali herojske borbe. Iako je otišao s ovoga sveta, u našim dušama će živeti večno – nasmejan, topao, snažan, pun ljubavi i satkan od umetnosti. Zauvek ćemo biti tvoje cure. Eni i Mirna“, napisale su u objavi.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare