Ministar potvrdio, u magacinu „Volija“ zaplenjeno više stotina kilograma kokaina

Region 12. jan 202220:29 > 23:1318 komentara
Savo Prelević/AFP (ilustracija)

Crnogorski ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović potvrdio je da je u magacinu trgovačkog lanca Voli zaplenjeno više stotina kilograma kokaina.

Sekulović je na Tviteru čestitao nadležnim državnim organima „uspešnu akciju zaplene više stotina kilograma droge“.

„Saradnja organa na visokom nivou MUP, Uprave policije, Uprave prihoda i carina i tužilaštva. Snažno u zaštiti građana i građanske Crne Gore“, poručio je Sekulović na Tviteru.

Mediji su prethodno, pozivajući se na nezvanične policijske izvore, objavili da je u magacinu trgovačkog lanca Voli zaplenjeno nekoliko stotina kilograma kokaina. Naveli su da je uprava trgovačkog lanca prethodno prijavila policiji da su radnici u magacinu pronašli sumnjivu supstancu u paketima s bananama.

U toku je istraga, a policija se ovim povodom do sada nije zvanično oglašavala.

Ovo je druga velika zaplena kokaina u poslednjih pet meseci u Crnoj Gori. U avgustu je u Zeti kod Podgorice zaplenjeno 1,4 tone kokaina.

Abazović: Nastavljamo zajedničku borbu protiv narko kartela

Posle pet meseci još jedna ogromna zaplena kokaina u Crnoj Gori, nastavljamo zajedničku borbu protiv narko kartela, objavio je na Tviteru potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović.

„Odlučno, hrabro i bez kompromisa“, dodao je Abazović i čestitao pripadnicima Agencije za nacionalnu bezbednost (ANB), MUP, policije, Uprave prihoda, carina i tužilaštva.

Međunarodnim partnerima i savesnim građanima čestitam na uspešno odrađenom zadatku, naveo je Abazović, prenosi RTCG.

Komentari

Vaš komentar