Muškarac (84) napao nožem pastorka ispred biračkog mesta u Podgorici

Region 02. apr 202312:21 > 14:43 komentara

Stariji muškarac (84) napao je nožem i lakše ranio drugog muškarca, svog pastorka, u centru Podgorice ispred biračkog mesta. Napadač je uhapšen, a iz policije kažu da napad nema veze sa predsedničkim izborima koji se danas održavaju.

Prema rečima očevidaca, žrtva je izlazila sa biračkog mesta a napadač ga je iznenada ubo nožem u predelu glave uz ljutitu opasku da mu ne blokira put.

Svedoci su za N1 rekli da je napadač „čovek u godinama“ koji je i ranije pretio komšijama i ponašao se nasilno. Prema njihovim rečima, napad nije povezan sa izborima, a napadač je od ranije poznat u tom kraju kao nasilan čovek.

Crnogorska policija uhapsila je S.B. (84) koji je danas, ispred biračkog mesta, nožem ranio pastorka D.I. (64), koji je član biračkog odbora, saopštili su iz Uprave policije, navodeći da događaj nije povezan sa izbornim procesom.

Iz policije su kazali da je ispred biračkog mesta broj 17 u ulici Novaka Miloševa, u Podgorici, došlo do verbalnog sukoba između dve osobe, nakon čega je došlo do upotrebe noža.

“Policija je na licu mesta uhapsila S.B. koji je nakon verbalnog sukoba, upotrebom noža naneo povredu svom pastorku D.I, a koji je član biračkog odbora“, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je sa lica mesta izuzet nož, a da je oštećeni prevezen na ukazivanje lekarske pomoći u medicinsku ustanovu.

„Ovaj događaj nije povezan sa izbornim procesom, već je reč o ranijem sukobu između članova porodice“, rekli su iz policije.

Kako su naveli, u toku su dalje policijsko – tužilačke mere i radnje.