Novinarka koju su DPS-ovci ometali: Đukanović je mogao da ih zaustavi

Region 03. apr 202318:26 14 komentara

Priča da Milo Đukanović nije mogao da zaustavi svoje pristalice koji su ometali da mu postavim pitanje “ne pije vodu”, kaže za N1 novinarka TV Vijesti Danijela Lasica.

“Da je hteo da ih zaustavi mogao je”, rekla je ona u emisiji Dan uživo.

Članovi DPS zviždali su, pevali i negodovali dok je Lasica postavljala pitanja predsedniku Milu Đukanoviću na konferenciji nakon drugog kruga predsedničkih izbora, a on joj nije odgovorio.

Lasica kaže da je njeno pitanje bilo logično, s obzirom da Crnu Goru očekuju parlamentarni izbori – da li će Đukanović biti nosilac liste i da li će ostati na čelu DPS-a nakon poraza na predsedničkim izborima.

Novinarka Vijesti kaže da je nakon toga dobila toliko poruka i poziva da se oseća “kao da sam se ja takmičila u predsednčkoj kampanji sa Đukanovićem i (Jakovom) Milatovićem”.

Kaže da se zbog incidenta oseća tužno, i dodaje da novinari u Crnoj Gori nisu navikli da Đukanović ima takav odnos prema njima.

“Mislim da je slika koja je na kraju otišla iz izbornog štaba DPS-a nije baš išla na ruku kandidatu Đukanoviću”, kazala je Lasica.

Dodaje da je Đukanović bio jedan od državnih lidera koji je imao korektan odnos sa novinarima i uvek odgovarao, čak i TV Vijestima koje, kako kaže Lasica, postoje 15 godina, a on nikad nije hteo da gostuje.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare